reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

Zamorduję naszą pediatrę:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ......... :angry: Kurna muszę nowego pediatrę znaleźć :-(
Kurde Anihira współczuje!!!Jak ja nie cierpie takich lekarzy z powołania inaczej!!:crazy:
Ale mam nadzieje ,że badania wyjdą oki!A Kubuś zacznie przybierać sam z siebie!!!:tak:
My wczoraj tez byliśmy u lekarza i na szczepieniu, młoda waży 6200, jak dla mnie oki:tak:(przez 1,5 miesiąca przybrała 1000)pediatra mówiła, że nie jest najgorzej mieści się między 10 a 25 centylem!
Teraz po tej szczepionce coś straciła apetyt ale jak ją znam to niebawem jej przejdzie!!:-D

reklama
U nas dzisiaj dzień trochę dośmiechu trochę do płaczu Rano zadzwoniły do mnie babkiz przychodni żeby przyjść z małym jeszcze raz do ważenia bo się okazało że waga popsuta Kubuś waży 5770 Huurraaaa:rofl2::rofl2::laugh2: A wieczorem odebrałam wyniki badań mały ma jakiegoś bakcyla w moczu :no: Idę jutro mordować naszą pediatrę :wściekła/y::crazy:

anihira to widzę, że nie tylko moja taka szczuplutka jest;-)
Co do wyników z moczu... to lepiej je powtórz w innym laboratorium! Mojej ostatnio po kontroli wyszły 3 bakterie a potem zbadaliśmy jeszcze raz i jest czyściutko:tak:
To są małe dzieci i wiadomo że ciężko jest pobrać mocz!

anihira to widzę, że nie tylko moja taka szczuplutka jest;-)
Co do wyników z moczu... to lepiej je powtórz w innym laboratorium! Mojej ostatnio po kontroli wyszły 3 bakterie a potem zbadaliśmy jeszcze raz i jest czyściutko:tak:
To są małe dzieci i wiadomo że ciężko jest pobrać mocz!

Tak to ja wiem że coś tam może wyjść bo ciężko zebrać czysty ale u nas wyszło 50 ponad normę :-( To raczej nie zanieczyszczenia A pediatra przeżyła niestety :wściekła/y: Szkoda narwów na głupią babę:no: Wyszło na to że jestem sraczka-pierdaczka (czytaj nadopiekuńcza matka) i zawracam głowę szanownej PANI DOKTOR głupotami. :crazy: W końcu to nie jej sprawa że mamy operację i klusek musi być idealnie zdrowy.:crazy: Znowu się potwierdził że jak nie zapłacisz to nikt sznownego dup.... nie ruszy żeby pomóc :-( A jak chcę sobie sprawdzić czy leki zadziałały to sobie muszę zrobić znowu badania sama bo skierowania nie dostanę Ja się zastanawiam po co ja płacę ubezpieczenie zdrowotne jak i tak za wszystko bule prywatnie. A u pani pediatry to była nasza ostatnia wizyta i raczej jej na ulicy nie poznam :wściekła/y:

Anihira
icon_przytul.gif

kiedy Kubulek ma operację przewidzianą ?

reklama
Do góry