Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój syn miał refluks. Szaleliśmy z syropkami, zastanawialiśmy się nad badaniami, na szczęście trafiliśmy na mądrą pediatrę i przeczekaliśmy. Refluks zanikł jak syn zaczął siedzieć i mniej czasu spędzał na leżąco.Cześć dziewczyny. Moja trzymiesięczna córka ma refluks. Z początkiem jakoś dawałyśmy radę, ale od jakiegoś czasu jest gorzej. Czytałam, że w takich sprawach pomocny może być osteopata. Czy może któraś z Was korzystała, a jeśli tak to czy była rzeczywiście poprawa
No powiem Ci szczerze, że wlasnie my jestesmy na takim etapie. Już nie mam pojecia co robić. No kurde do tej pory to jakos dawaliśmy radę, ale teraz jakoś bardzo się to wszystko zaostrzyło. Najgorsze bo nie da jej nawet pospać w nocy. Non stop jej wszystko cofa do samego nosa. Co przyśnie to znowu wszystko stoi jej w gardle.Mój syn miał refluks. Szaleliśmy z syropkami, zastanawialiśmy się nad badaniami, na szczęście trafiliśmy na mądrą pediatrę i przeczekaliśmy. Refluks zanikł jak syn zaczął siedzieć i mniej czasu spędzał na leżąco.
Nikt Wam nie zabroni wydać kasy na osteopatę![]()
Z perspektywy czasu ja nie robiłabym nic. Łózeczko podniesione z jednej strony, nie klin tylko coś podlozone podnózki, dziecko mialo pieluchę pod głową i tyle.No powiem Ci szczerze, że wlasnie my jestesmy na takim etapie. Już nie mam pojecia co robić. No kurde do tej pory to jakos dawaliśmy radę, ale teraz jakoś bardzo się to wszystko zaostrzyło. Najgorsze bo nie da jej nawet pospać w nocy. Non stop jej wszystko cofa do samego nosa. Co przyśnie to znowu wszystko stoi jej w gardle.
Ja tak samo. Pod 2 nóżki łóżeczka miałam podłożone pod każdą książkę grubsząZ perspektywy czasu ja nie robiłabym nic. Łózeczko podniesione z jednej strony, nie klin tylko coś podlozone podnózki, dziecko mialo pieluchę pod głową i tyle.
Moj spał normalnie, ale widziałam, że mu się cofa jedzenie, a ulewać potrafił nawet tuż przed kolejnym posiłkiem. Potem jak wedzło rozszerzanie diety to było lepiej, chociaż papkami też ulewał. Jak zaczął siedzieć sam, to było lepiej i z czasem po prostu zanikło samo.No to też już tak robię. I noszenie, odbijanie i wszystkie jeszcze możliwe inne cuda. I Wasze maluchy w nocy też tak miały? A jak było ze spaniem w ciągu dnia jeśli pamiętacie
No właśnie, że z synem nie miałam takiego problemu, bo on po prostu ulewał i już a tutaj nic a nic nie chce z niej wylecieć tylko wszystko chlupocze w środku. No ja też się pocieszam tą myślą, że to minie. Tylko, że do tej pory to przynajmniej noce były w porządku, a teraz i noce doszłyMoj spał normalnie, ale widziałam, że mu się cofa jedzenie, a ulewać potrafił nawet tuż przed kolejnym posiłkiem. Potem jak wedzło rozszerzanie diety to było lepiej, chociaż papkami też ulewał. Jak zaczął siedzieć sam, to było lepiej i z czasem po prostu zanikło samo.
Generalnie u tak małych dzieci można robić badania mniej lub bardziej inwazyjne, ale to nie ma sensyu, bo u większości minie samo. Ilu znasz nastolatków czy dorosłych z