reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

RELACJE PO USG

Nam gin powiedzial do zobaczenia za 3 - 4 tygodnie i juz sie zastanawiam, czy nie za 3. Ale jak takzaczne chodzic co 3 to chyba zbankrutuję. Tym bardziej, że to bardziej dla własnych potrzeb emocjonalnych niz dla dobra dzidzi

reklama
A ja dopiero 23.09 mam wizytke :(
ale co tam nie martwmy sie czas szybko zleci j ai tak co chwilę słyszę że za często chodze do lekarza
nie chce sie już z teściowa kłocić wiec nie będe jej mówiła o kolejnych wizytach ;D
i po sprawie

Mi już sie nie chce dyskutować weź tu sie ciesz jak ciągle słyszysz że po co tyle badan, po co tyle USG
a co ja mam powiedziec doktor że po co to wszystko???
Wkurza mnie że wszyscy wiedzą najlepiej i każdy jest lekarzem brr

Oj to byśmy dopiero usłyszały jakie my nieodpowiedzialne mamusie jesteśmy. Tak bez lekarza, bez badan i USG. Jak tak można

hehehe

Nie dogosi się nikomu. No ja na szczęście mam spokój. Moi rodzice pytaja siętylko kiedy bedą wiedzieli czy to wnuczek czy wnuczka, a teście raczej bez emocji. teściowa tylko się martwi moimi pleckami.

Dobrze że moi teściowie mają teraz 2 miesięcznego Oskarka i nie skupiają cełej uwagi na moim brzusiu
bo co by sie wtedy działo ???

Dziewczynki, właśnie wróciłam z usg. Dzisiaj wybrałam się na usg w inne miejsce. Pani doktor spytała co mam w domu, powiedziałam że synka, a ona na to, że chyba się udało. Podobno jest dziewczynka. Dodam, że w 13 tyg na innym usg był chłopak. Podobno to usg jest rewelacyjne. Faktycznie widziałam wszystko dokładnie, co do klejnotów to były tylko dwa kółeczka i nic pośrodku. Poza tym dzidzia jest zdrowa i jestem przeszczęśliwa. Pozdrawiam
Ola

Ola to gratulacja. A my idziemy za tydzień i dwa dni. Juz sie nie moge doczekać.
No i tak poza tym to dzisiaj dzwonila moja koleznka z Londynu z wiadomoscia, że w kwietniu urodzi - super ciesze sie strasznie. juz bede miała 2 koleżanki mamy z dziecmi w podobnym wieku co moje

reklama
Do góry