Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mit - wszystko zależy od charakteru danej osobyCzy uważacie że to prawda, że dziewczynki kiedy dorastają są bardziej rodzinne a synowie odcinają się od rodzin zakładając własne czy to tylko mit panujący wśród babć?zapraszam do dyskusji!
W mojej rodzinie nie ma reguły, jest to niezależne od płci. W jednym przypadku mąż bardziej poszedł za żoną, w innych (w tym ja) żona poszła za mężem, ale i tak wszyscy utrzymujemy regularne kontakty z rodzinami z obu stron. Wiele też zależy od odległości, dotychczasowych relacji, charakteru. Według mnie to jakieś przestarzałe stereotypy, nie da się tak generalizować.Czy uważacie że to prawda, że dziewczynki kiedy dorastają są bardziej rodzinne a synowie odcinają się od rodzin zakładając własne czy to tylko mit panujący wśród babć?zapraszam do dyskusji!