Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
********** jest spoko, cena wydaje się być zaporowa i wszyscy polecali mi słód jęczmienny z apteki, więc polecam zamiast gotowego suplementu. Co do piwa bezalkoholowego i Inki nie mam zdania, generalnie nie zauważyłam zwiększenia ilości czy piję czy nie piję.Tak, mam nadal mleko. Nie jest go dużo, ale to tylko moja wina bo na jakiś czas odpuściłam ściąganie pokarmu i bardzo mi go ubyłojak to mówią mądry Polak po szkodzie i teraz staram się odbudować to co zepsułam
laktator chodzi po 12 razy na dobę, w tym dwa razy w nocy, Power pumping dopiero wczoraj odkryłam i zaczęłam robić. Amanda ma 7 tygodni
A co sądzisz o kawie Ince i suplementach typu Felmatiker?
Co do ceny to się zgadzam. Teraz kupiłam od dziewczyny z vinted której zostały saszetki to cena była do zaakceptowania bo normalnie w aptece to lekka przesada. A ten słód to ile razy dziennie się dodaje?********** jest spoko, cena wydaje się być zaporowa i wszyscy polecali mi słód jęczmienny z apteki, więc polecam zamiast gotowego suplementu. Co do piwa bezalkoholowego i Inki nie mam zdania, generalnie nie zauważyłam zwiększenia ilości czy piję czy nie piję.
2x dziennie po 1 lyzeczce. Osobiście mam karmelowym w proszku i dodaje sobie do mleka.Co do ceny to się zgadzam. Teraz kupiłam od dziewczyny z vinted której zostały saszetki to cena była do zaakceptowania bo normalnie w aptece to lekka przesada. A ten słód to ile razy dziennie się dodaje?
Od początku nie chciała ssać piersi. Już w szpitalu walczyłam z położna laktacyjna ale skończyło się tylko histerią dziecka i podaniem mm na szybko żeby w ogóle dziecko coś zjadłoA czemu nie ssie piersi? Nie chce?
Dziękuję za informację2x dziennie po 1 lyzeczce. Osobiście mam karmelowym w proszku i dodaje sobie do mleka.