Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Roxi- historyjka super.ale kiepsko zarabiający piłkarz????Nie ma takiej możliwości.Ja powiedziałabym raczej,że będzie (jak to piłkarz) dobrze zarabiał,ale nie będzie mu zalezało na kasie
Happy nie wszyscy piłkarze dobrze zarabiają, tak naprawdę tylko Ci w ekstraklasie zarabiają super kasę, a Ci niżej już niekoniecznie, a trzeba pamiętać, że to jest zawód przy którym pociągnie się w pracy do 30-35lat...
Nat,nie bardzo sie z tobą zgodze w tej kwestii;-)- sprawdź sobie,ile zarabia pierwszo- czy nawet drugoligowy piłkarz.To,że to "krótki" zawód,to prawda,ale np. tancerki też szybko na emeryturę idą,a takich pieniędzy nie mają.Mojego M. syn gra w Bayernie Monachium- wcale nie w pierwszym czy nawet drugim składzie.Ten chłopak mając 16 lat zarabiał taka kasę,że M. tylko mógł pomarzyć.
Happybeti to, że zagranicą to się zgodzę. U nas w PL nie. Znam dobrze dwóch piłkarzy pierwszoligowych (nie z ekstraklasy) i nie są to jakieś porywające zarobki. Słabe też nie, wiadomo, ale takie, żeby teraz żyć na dobrym poziomie i tyle.
Sobotnia imprezka niestety odwołana tzn narazie przełożona na kolejną sobote. Nie chce narażać Ptyśka na obecność tylu ludzi bo jego organizm jest teraz bardzo osłabiony i jednocześnie nie chce aby inne dzieci pozarażały się czymś od niego
Roxi- jakby był taki jak Szczęsny co tygodniowo zarabia 40000 funtów. a co do naszych piłkarzy to w ekstraklasie też mają ładną kasę, co do 1 Lig to zależy od klubów i sponsorów, mój M grał w siatkę w I lidze i miał aż 350 zł miesięcznie.
kroma, no nie obraziłabym się gdyby w przyszłości tyle zarabiał co ten Szczęsny albo inny "Boniek" ;-) A twój mąż to faktycznie kokosy zbijał na sporcie
Roxi- wiem dlatego już gra tylko w amatorce dla hobby. Nic nie wiadomo może Ptysio będzie jakiś znany sportowiec :-) A co do imprezki, to życzę miłej zabawy i niech Ptysio zdrowieje.