Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
.

a moja teoria sprzed slubu ze maz ojca nie mial to dla swoich na glowie stanie niestety legla w gruzach przy pierwszym dziecku

moze sa i wyjatki niestety nie moj egzemplarz i choc nie powiem stara sie to widac ze wychowywal sie bez ojca...ale za to madrosci dotyczace wychowania dzieci posiadl wszystkie (nie starajac sie nawet ni razu wglebic w temat czytajac chocby linijke artykulu w gazecie czy w necie dotyczacego wychowania dzieci a pouczajac mnie na kazdym kroku ze wszystkie bledy wychowawcze to moja wina no bo przeciez to ja najwiecej przebywam z dziecmi...ehhhhhhhhh) niestety corka to jest wierna kopia tatusia - podobna do niego jak 2 krople wody i rozpieszczona przez niego i mojego tate...

w piety mu poszlo przemyslal i zrozumial dlatego mowie nie wiem jak cudowna mama nie zastapi taty i zawsze braki w tym wychodza w malzenstwie.....zlym tata i mezem nie jest ale pozostaje male ale.....

i mu przeszkadzają.Dzis zostal z nimi sam - ciekawa jestem czy bedzie bez gier, bajek i o 20 spac pojda.