reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rosnący WIBOR 6M

Ania899

Zaciekawiona BB
Hejka
Dziewczyny jestem w 8 miesiącu ciąży…nie dość ze wszystko poszło w górę to jeszcze kredyt na dom poszedł z ratą w górę i nie wiadomo ile jeszcze wzrośnie… Wszystko jest tak mega stresujące… jak sobie poradzić? Zaraz urodzi się dziecko, i nie ma opcji „dorobić” na „lepsze” życie w tych czasach…a same wiemy jakie są wynagrodzenia na macierzyńskim :cool:

reklama
Ach… cóż zrobić. Takie państwo. Ale dojdzie 500 plus. ;) 😄😜 Wasze zdrowie jest najważniejsze, tak więc pomyśl o sobie i o dzieciątku i staraj się trzymać pozytywów. Nie jesteś sama. ;) Mnie właśnie skończyło się macierzyńskie. Firma w likwidacji, a nawet jeśli tak by nie było. I tak bym tam nie wróciła. Teraz zdecydowałam się na pracę z domu w <usunięte przez Moderatora>. Sporo mam w to wchodzi. Zobaczymy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry