Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziadek dal mu polizac bananika dzsiaj i normalnie rzucal sie na niego tak mu smakował 
ale jabluszko mu na rzaie srednio smakuje i krzywi sie strasznie ;-) a kupki sliczne musztardowki - jedna na 4 dni co prawda ale taka po paaaaaaachhhhhhyyyyyy 
jest chuda jak szczypiorek i wlasciwie wycienczona
dalej nie moze wyjsc z domu bo mala butli nie rusza a w nocy musi miec cycka i koniec !!!! 1,5 roczne dziecko ma już przeciez rozbudowana diete a ona mimo wszystko bez cyca a ni rusz !!!
zreszta mam coraz mniej mleka wiec mniej wiecej raz dziennie musze podac malemu modyfikowane bo czasami jest tak ze z dwóch ściągnięc mam na 1 karmienie - w nocy na moim mleczku tylko bo w nocy mleczka jest wiecej i można łatwiej ściągnąć
zobaqczymy ile jeszcze tak pociągne ale chyba pomału zbliżamy się do końca karmienia naturalnego ... ale caly czas walczymy 
Betka, to na co czekasz?? Wg kalendarzyka juz możesz prawie :-)
betka chodzi ci o taką szklaną tarke do owoców? Tez taka mam i juz nei moge sie doczekac aż jej użyje![]()
pierwsze tarcia teściowa nakazała robic na tej plastikowej wkładce,a jak mała podrośnie to przejść na metalowe.