Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A moja malutka to straszny wiercioszek jest Dziś tak mnie skopala od srodka, ze wszystko mnie boli haha I ja czuje ją, ze tak powiem na wysokości pęcherza Bo mnie rączkami tam zaczepia
musze sie pochwalic , ze i ja równiez poczułam juz pierwsze ruchy dzidziusia pierwszy raz 25 go z rana potem w nocy, dzien spokoju był i dzis w nocy znowu czułam jakies kopniaczki czy wiercenia sie..w srodku od brzuszka
Jak miło poczytać o tej radości, kiedy to nasze bąbelki dają znać o sobie i teraz już codziennie będziemy dużo spokojniejsze czując ruchy maluszka.
Ja byłam trochę zaskoczona i mówiłam Miśkowi, że "wydaje mi się" że czuję maluszka a Misiek mi mówił że pewnie wcale się nie wydaje...
Faktycznie od niedzieli (17 tc) czuję ruchy a teraz już coraz częstsze i silniejsze. Dziewczyny dały znać o sobie dopiero w 20 tc
W 17 tygodniu zdarzało mi się poczuć bąbelki w brzuchu, ale nie byłam pewna czy to to, bo to pierwsza ciąża. Od tygodnia jednak czyli w 20 tyg. zaczęłam czuć wyraźnie głaskanie od środka, a teraz już nawet tata naszego maleństwa poczuł jak się dzidziuś przewraca Wspaniałe uczucie!