reklama
Nasze malenstwo lubi bawic sie z tata, "cierpie" na tym ja, ale mimo wszystko sprawia nam to duza radosc. Ludzie tylko dziwnie na nas patrza, jak np w czasie spaceru czy zakupow moj maz przytula sie do brzucha, kladzie na nim rece i zaczyna rozmowy z brzuszkiem 
ariska
Fanka BB :)
Madie nie ma sie co ludźmi przejmować ciąża to wyjątkowy okres i trzeba korzystać 
Ja juz chyba przywyklam do dziwnych spojrzen ludzi. Jestesmy z mezem oboje normalni inaczej
choc ja czasem staram sie zachowac pozory, a on dostaje glupawki nawet w najmniej odpowiednich momentach.
Przyklad: kiedy wyszedl mi pozytywny test, to postanowilismy (w niedowierzaniu) na drugi dzien zrobic bete. Pojechalam na badania, popoludniu spotkalam sie z mezem jak wracal z pracy, bo koniecznie chcial byc przy odbieraniu wyniku. Jak juz go odebralismy, to w drodze powrotnej, zawsze kiedy tylko zwalnialam gdzies na skrzyzowaniu czy stalam an swiatlach- wystawial leb przez okno i darl sie do kazdego, kto przechodzil, ze bedzie tata. Normalnie mialam ochote wykorzystac fakt, ze mamy elektryczne szyby i go tak zaklinowac w tym oknie.
Dodam moze, ze jechalismy przez calusienkie miasto...
Przyklad: kiedy wyszedl mi pozytywny test, to postanowilismy (w niedowierzaniu) na drugi dzien zrobic bete. Pojechalam na badania, popoludniu spotkalam sie z mezem jak wracal z pracy, bo koniecznie chcial byc przy odbieraniu wyniku. Jak juz go odebralismy, to w drodze powrotnej, zawsze kiedy tylko zwalnialam gdzies na skrzyzowaniu czy stalam an swiatlach- wystawial leb przez okno i darl sie do kazdego, kto przechodzil, ze bedzie tata. Normalnie mialam ochote wykorzystac fakt, ze mamy elektryczne szyby i go tak zaklinowac w tym oknie.
Dodam moze, ze jechalismy przez calusienkie miasto...
wczoraj moj poczul ruchy dzidzi z tego wszystkiego bardziej ja sie cieszylam niz on hehe ale nie moge sie doczekac, zeby misia poczula kopniaki mysle ze to juz niedlugo bedzie.
madie a moj jak sie dowiedzial pierwszy raz, ze zostanie tata to tel w ruch i sms do znajomych no a pozniej ze swoim najlepszym kumplem imprezowali caly dzien. a jak sie miska urodzila to cale 3 dni pil ze szczescia. teraz inaczej zareagowal no bo to juz 2 ciaza no i w sumie planowana.
madie a moj jak sie dowiedzial pierwszy raz, ze zostanie tata to tel w ruch i sms do znajomych no a pozniej ze swoim najlepszym kumplem imprezowali caly dzien. a jak sie miska urodzila to cale 3 dni pil ze szczescia. teraz inaczej zareagowal no bo to juz 2 ciaza no i w sumie planowana.
A moje maleństwo od kilku dni lubi mnie pokopać
Już nawet tatuś poczuł parę kopniaczków
Ale dzisiaj rano to nie powiem, że byłam zachwycona kopniakiem, bo akurat chciało mi się siusiu, a małemu zachciało się skopać mi pęcherz... ;| No za przyjemne to nie było ^^ No w czwartek może się dowiemy czy to Julka czy to Kubuś tak harcuje 
reklama
kasiulek85
Zaciekawiona BB
ja ruchy czuję od 16 tyg a teraz to są kopniaczki
o płci się dowiem 16 września i już nie mogę się doczekać