• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ruchy maluszkow

Mój Maluszek też się ostatnio strasznie wypina tyłeczkiem po prawej stronie. A do tego jeszcze jak siedzę, to lubi się wciskać pod żebra. Dziwne to, bo cały czas miałam nisko brzuch i teraz, kiedy do porodu coraz bliżej to on zamiast obniżać się jeszcze bardziej, to zaczął się podnosić i bieganie do ubikacji zamieniło się na problemy z oddychaniem o ból żeber, jak Mały się pcha.

reklama
Wpychanie nóżek pod żebra, to ja już miałam jakiś czas. Moja mała lepsza niż pajączek (do prostowania pleców), wystarczy, że się trochę pochylę, to od razu czuję nóżki i muszę się prostować :P

Ehhhh ja nie wiem czy to pupe malenstwo moje wypina czy nózki ale niezły dyskomfort wtedy czuje:)
Dzis moje malenstwo miało czkawke , ale poza tym było wyjatkowo ruchliwe....
No ale teraz jakos sie uspokoiło, moze sie dziecina zmeczyla dzisiejszym fikaniem:-)

Wpychanie nóżek pod żebra, to ja już miałam jakiś czas. Moja mała lepsza niż pajączek (do prostowania pleców), wystarczy, że się trochę pochylę, to od razu czuję nóżki i muszę się prostować :P

Hehe mam tak samo, obiad zjeśc ciężko muszę talerz w rece trzymać i wyprostowana jeść :-) słodziaki z tych naszych maluszków:-)

mój skarb ma coraz mniej miejsca - już nie może się wiercić jak te 3-4 tygodnie temu. teraz czuję takie przeciągania, małe zmiany pozycji.. już sięjej doczekać nie mogę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry