Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy ta jedynka mleczna jak bardzo się rusza nie wypadnie sama?Tak trzeba się skonsultować ze stomatologiem, bo ta mleczna jedynkę co się rusza trzeba będzie usunąć by stała jedynka mogła przesunąć się do przodu w jej miejsce. Mieliśmy to samo z synem, tyle, że on jest starszy bo ma 7 lat, ale myślę że postępowanie będzie takie samo.
Bardzo mu się rusza, wygląda jakby miała wypaść. Powiedziałam Synowi, żeby językiem ruszał ją, tylko nie wiem czy sobie nie zaszkodzi.Ja polecam jak pisze @Kruszek91. U nas akurat już dwójka szła krzywo, więc córka miała ją usuwaną (oczywiście tą mleczną). A mocno się ta jedynka rusza?
Pewnie potem będzie prośba by językiem wypychać tą jedynkę do przodu. Ale najpierw trzeba się pozbyć mlecznej.
Ale tą mleczna jedynkę wypychać czy stałą?To nie jest prawidłowa wymiana zębów aczkolwiek tak się czasem zdarza. U nas jedna jedynka wyszła dopiero jak wypadła mleczna a druga tak jak u Was i musieliśmy wyrwać mleczną. Ta stała jedynka jak usuniecie mleczna będzie miała czas żeby się dobrze ustawić,ale nie zawsze się to udaje niestety. U nas na tą chwilę prawie stoi tak jak powinna, także trzymam kciuki żeby u Was było tak samotak dokładnie trzeba będzie ta jedynkę językiem wypychać do przodu tak jak pisze @witch84