reklama
Moje kochane dziewczynki dziękuję Wam bardzo i Wy się dzielnie trzymajcie- poród nawet najgorszy da się przeżyć bo maleństwa wynagrodzą Wam każdy ból.
Po znieczuleniu lepiej nie podnosić sie za szybko bo może boleć głowa ja nie miałam z tym problemu cieli mnie o 22-giej a wstałam o 13-tej więc minęło 12 godzin i głowa mnie nie bolała.
A tutaj zdjecia jak się tylko urodził - od razu mówię, że wygląda zupełnie inaczej.
Nie wstawiam zdjęć z tymi wszystkimi rurami bo nie chcę wracać do tego - za kilka dni go odłączą to zrobie nowe i wrzucę.
Po znieczuleniu lepiej nie podnosić sie za szybko bo może boleć głowa ja nie miałam z tym problemu cieli mnie o 22-giej a wstałam o 13-tej więc minęło 12 godzin i głowa mnie nie bolała.
A tutaj zdjecia jak się tylko urodził - od razu mówię, że wygląda zupełnie inaczej.
Nie wstawiam zdjęć z tymi wszystkimi rurami bo nie chcę wracać do tego - za kilka dni go odłączą to zrobie nowe i wrzucę.
Kachna321bum
Fanka BB :)
Rybko, jeszcze raz serdeczne gratulacje
Ściskam mocno 
blond
mama dwoch urwiskow
rybko ja rowniez jeszcze raz gratuluje i trzymajcie sie mocno wszystko bedzie dobrze
Madzia_S
Matka Polka
Rybcia, trzymajcie się mocno!!! Całuski :-*. Ja wracam do wyra.
reklama