reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rybka

reklama
Rybko jejku jak się dowiedziałam to nie mogłam uwierzyc, niby czekamy na dzidzię ale i tak to jest szok !!

Kochana trzymaj sie cieplutko już niedługo przytulisz Piotrusia!!!!

HUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Wcale nie taki malusi ten nasz pierwszy dzieciaczek, Jak tylko będzie okazja to wyściskaj Rybkę. Serdeczne gratulację, aż mi się łezka w oku kręci.
Jeszcze raz buziaczki.

Ufff :-) Jest nasz pierwszy lutowy maluszek. Całe szczęście, że wszystko w porządku. Piotruś tak bardzo chciał być już z Rybcią, że nie chciało mu się czekać do lutego :-). Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok.
A jak się czuje Rybka??
Gorące pozdrowienia dla niej

GRATULACJE RYBKA :)

Serdecznie Cię pozdrawiamy, przesyłamy gratulacje również Szczęśliwemu Tatusiowi :)
Uściski dla Waszej TRÓJKI :)
Antares, Antosia i Tygrys

dzięki dziewczynki.
narazie nie rozmawiałam z Rybką ale wiem że troszkę się nacierpiała. w sumie miała dwa rodzaje porodów w jednym.
ale na szczęście wszystko z moim ukochanym bratankiem jest ok.
boshe ale się cieszę ;D ;D ;D
już kilka razy płakałam z radości ;D ;D ;D
jutro napiszę co i jak dalej.

Poplakalam sie jak bobr, jak przeczytalam.
Ogromne gratulacje dla calej rodzinki i mnostwo caluskow.
Az z przejecia nie jestem w stanie napisac czegokolwiek wiecej.

reklama
Do góry