reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rybka

reklama
Co tam slychac u naszego pierorodnego lutowego dzieciaczka i mamusi??
Mam nadzieje, ze modlitwy i zacisniete kciuki robia swoje :-)
Theo, czekamy na informacje (same dobre) i nadal przekazuj same mile slowa od lutowych ciotek z bb :-)

Theo.... pisz.... To byl taki zapisek, jak dobre zyczenia dla Was wszystkich... I moje pobozne pragnienia, zeby bylo tylko dobrze....
Napisz, co sie dzieje, bo teraz moze zaczac sie zbiorowa panika lutowek....

ta noc była poprostu straszna.
przewieźli małego do innego szpitala bo w tym którym oboje leżeli nie ma takiego dobrego sprzętu. mały w nocy ...no cóż...było źle.
Rybka jest w domu od wczoraj w nocy. dziś cały dzień siedzi przy małym na oiomie. stan psychiczny mamusi zostawia wiele do życzenia.

ale jesteśmy dobrej myśli.
właśnie dostałam smsa że stan Piotrusia jest stabilny i że za 4-5 dni może odłączą go od respiratora. tak więc jest poprawa.

:-[ :-[ :-[ jejku żeby tylko Piotrusiowi było lepiej na tym lepszym sprzęcie... :( modlę się mocno za oboje... Rybko trzymaj się!

reklama
Do góry