reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

margot

Mamma Mia!
Hej dziewczyny,
Ponieważ jestem już w 6 miesiącu powoli dochodzi do mnie, że czas zacząć się rozglądać za rzeczami potrzebnymi dzidziusiowi. Chciałabym się przynajmniej zorientować w cenach i rodzajach wózków, fotelików samochodowych, nosidełek, łóżeczek i tak dalej. Na razie nie chce mi się łazić po sklepach, i stąd moje pytanie - może znacie jakieś fajne strony w internecie, gdzie można by to i owo pooglądać? Może uważacie jakieś firmy lub sklepy (tu interesuje mnie Warszawa) za szczególnie godne polecenia? Byłyście zadowolone z zakupu? Albo trafiły się wam/waszym znajomym jakieś buble, przed którymi warto ostrzec?
I tak większość rzeczy chcemy kupić używanych, w komisach albo na aukcjach internetowych, ale muszę przynajmniej wiedzieć co i za ile...
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam  :)
M.

reklama
Dzięki dziewczyny. :) Wieczorkiem sobie poprzeglądem, i wezmę się wkrótce za licytowanie. :)
Pozdrawiam, i zachęcam do dalszych wpisów bo pewnie nie tylko mnie się przyda ten wątek...

Niestety jest dość drogie ok.560zł,ale w hurtowej cenie jest troszke tańsze ok.515zł.Ale my zdecydowaliśmy się na nie bo ma dużo funkcji i za tą cenę moim zdaniem się opłaca.

Śliczne są te rzeczy,ale nigdy nie kupowałam przez internet i trochę się boję.Ale niektóre z tych żeczy widziałam w sklepach,np.to okrycie kąpielowe z kapturkiem mam takie samo :) kupiłam w sklepie.Może z czasem sie przekonam do zakupów przez net.

Bardzo dobry wątek bo mam zamiar tylko kupowac przez net może niektóre rzeczy w sklepie. Bo wydaje mi sie, że w necie jest o wiele taniej ładne rzeczy są i nowe. Np. łóżeczko ciekawie ile w sklepie w necie ok300zł nowe. Poszewka na poduszkę na kołderkę, baldachim, kołderka i poduszka, przescieradło z falbanką wszystko za 110zł. Czy rożek 0d 13 zł można kupić do 34zł.Tym bardziej, że kupuje się zapakowane fabrycznie opis jest wymiary itd. Choć nie byłam w sklepie i nie porównywałam jeszcze cen ale wydaje mi się, że taniej nie będzie ale kto wie. Napewno wszystko nowe mam zamiar kupować jak jest tak tanio.

reklama
Do góry