reklama

Salon Kosmetyczny

ja takze zmywam w rekawiczkach...
a co do obowiazkow przy drugim..zobaczymy jak bedzie - nie chce tu fafarafa...:-D ale przy Klaudii mialam taki light...jakiego naprawde sie nie spodziewalam...ze ja po kilku dniach mowilam -moge tak rodzic co rok;-)..ale ponoc moj maz byl poukladanym grzecznym dzieckiem...jesc, spac...Ja bylam inna..wiec teraz moze dziecko pojdzie we mnie i juz tak nie bedzie..Bo pamietam jak mi dziewczeta - moje kumpele ktore tez rodzily w podobnym okresie- zazdroscily..mialam czas by sie zrobic, by gdzies wyjsc bo mleko moglam zostawic....nic czas pokaze;-)

reklama
no wlasnie..u mnie od miesiaca tez :D...
a tak zazwyczaj Adam zmywal..bo ja na latex uczulona...ale ze rodzice geniusze odsuneli pomysl z rekawiczkami takimi lekarkimi bialymi...to roznie bywalo..teraz tu na nowym M mamy zmywarke;)

Ty Dorcia a Ty nie mialas czasem pochwalic sie urzadzonym juz mieszkaniem???????? heeee? ;-)
Ja zmywarki nadal nie mam :-D bo ja wtedy nie bede miala gdzie smietnika postawic :-D i w rekawiczkach nie lubie zmywac bo mi z lap wszystko wypada...a zel sie mi zaczal kruszyc na kazdych ....ale w dupie...grosze kosztowalo to spoko.... ;-)On jest poprostu za malo elastyczny...mam wrazenie ze to tak troche pod acryl podchodzi...mimo ze na poczatku jak zel...

nie wyobrazam sobie bez niej zycia :-D Mialam jeszcze te szczoteczki ale nie sa tak dobre jak nitka...nie dochodza w kazda przestrzen ... A jaka sobie kupilas? ja lubie oral B mietowa :-)

reklama
hehehe :-) No podstawa zdrowych zebow...wiadomo szczotka nie dojdzie wszedzie gdzie powinna...Moj dentysta ciagle trabi -uzywaj nitki!!!!! No uzywam ,chociaz czasami mi sie nie chce... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry