reklama

SAME dobre wieści

Rudka gratulacje!!!! no to wygląda na to że zaczynają pokazywac się lipcowi chłopcy :-)
Renek to super że u Twoich dzieciaczków wszystko ok! Jak coś boli to człowiek się od razu niepokoi a zazwyczaj to poprostu nasze brzuszki.

A ja sie pochwalę że sistra przysłała mi ze Stanów 3 ogromniaste paczki a w nich cały sklepik dziecięcy!!!! Od ciuszków (po jej maluszkach) po wózek, wanienkę i inne różności! Mam chyba juz wszystko!!! Włacznie z kołyską! Jestem w szoku ile tego jest! Cały pokój mam zawalony i tylko oglądam bez końca :-):-):-):-):-):-)

reklama
A ja sie pochwalę że sistra przysłała mi ze Stanów 3 ogromniaste paczki a w nich cały sklepik dziecięcy!!!! Od ciuszków (po jej maluszkach) po wózek, wanienkę i inne różności! Mam chyba juz wszystko!!! Włacznie z kołyską! Jestem w szoku ile tego jest! Cały pokój mam zawalony i tylko oglądam bez końca :-):-):-):-):-):-)

Zrób zdjęcia i się pochwal:-) ja kupuję już kompulsywnie na allegro i w zasadzie jakby co jestem gotowa ubraniowo i na trojaczki:-D Ale apropos dobrych wieści, Młode nadal jest jedno, ma się dobrze, fantastycznie wręcz, skoro oprócz tradycyjnego machania czym popadnie, nadal zmyślnie chowa newralgiczne części ciała - no nic przyjdzie poczekać na 3D do 14-go. Najważniejsze, że jest całe i zdrowe, u mnie też wszystko w porządku, mam tylko brać przez parę dni nospę i
się oszczędzać - czyli do weekendu mogę się beztrosko byczyć :-)

Ja nie mam zkad dostac takich prezentow ale mam dwojke w brzuszku od Pana Boga:confused: Od meza:confused: Nie wiem od kogo ale mam:-D:-D:-D
Dzis jestem po USG i wszysko oki!!!!!
Baaaardzo sie ciesze
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif
a070.gif

Jeszcze tylko trzy i pol miesiaca i babelki beda z nami po tej stronie brzuszka:-)
a207.gif
a207.gif
a130.gif

Dobrze jest, dziewczyny! Mam w koncu lozko! Nie bede musiala spac na materacu! To sukces po pol roku od przeprowadzki, co? No i tych kilku miesiacach ciazy!
A poza tym dzis zlokalizowano, gdie nam pekla rura pod podloga! Wprawdzie pol garazu skutego (bedzie wiecej), ale juz nie cieknie!! Juz nas nie zalewa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry