reklama

SAME dobre wieści

reklama
u mnie chyba tez ale nie wiem czy dobrze mysle:-) cos mi wylecialo taki jakby plyn nie wiem jakiego koloru ale mialam plamke na staniku. to moze tez pierwsze mleczko?:-)

Po pierwsze - jak większość na forum - będzie dziewuszka, z czego się ogromnie cieszymy:-)
po drugie - jestem w szoku - to już możemy mieć mleko????? o jej??

AHaa GRATULACJE!!!
No, ja tez juz mam plamki na pizamie - czesciej wycieka z prawej piersi. I w tej jakos chyba wiecej mleczka mialam, jak Maxa karmilam. Moze lepsze kanaliki? To juz sie zaczyna - i to dobry znak!

No to gratulacje:) u mnie pokarmu brak, za to dziecię chyba w końcu kopie......tylko to wcale nie jak kopanie, jak dla mnie: jakby mi w brzuchu wielkie bańki z wodą pękały; gazy to to nie są, bo w taki sposób manifestuje się dopiero od jakiegoś tygodnia i na dodatek w sposób regularny, rytmiczny wręcz i tak sobie myślę, że może to Młoda się w końcu przebiła przez grube warstwy brzucha?:)

survivor ja tez nie czuje wyraznych kopniakow,tylko jakby moj mlodzieniaszek fikolki robil i sie gramolil,tzn takie wielkie banki jak to nazwalas.Najpierw byly male banki,a teraz sa coraz wieksze,az kiedys dostane porzadnie z buta albo z glowki:rofl2:

reklama
pabla Ale Ci fajnie:-D:-D że oglądaliście dzidzię . to prawda że facetom jest to równie potrzebne. Mój też wpatrywał się wnikliwie i widać było ze przejęty:-D

A ja zaczęłam 7 miesiąc jupi jupi jupi:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry