reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
cena rewelacja:szok:
ja właśnie upiekłam biszkopty w 2 miskach metalowych:-p tak mi się zachciało;-):-D(wyszła ala'sukienka ;-);-))

Ostatnia edycja:
wiem że cena może i szok ale ja już z tej firmy masę rzeczy kupiłam i jestem naprawdę mega zadowolona wysoka jakść, wszystko można czyścić w zmywarkach, ładnie zanieczyszczenia zchodzą bez śladu użytkowania-a ja naprawdę często piekę.

mi też ta kaskada chyba bardziej pasuje choć ten tulipan na wielkanoc fajowy.

p.s. na walentynki sobie zażyczyłam.:-D

zamówiłam tą kaskadę ala góra jakoś bardziej uniwersalna chyba- bo pomyślałam że jak tą z tulipanem zaleję lukrem to nie będzie i tak widać wzoru musiałąbym mieć koniecznie te lukry kolorowe w sprayu aby był efekt.

no cena wysoko przyznam ale nigdzie prze nigdzie nie znalazłam form o takich innych kształtach a szukałam już dośc długo.

domówiłam jeszcze poro innych rzeczy już na urodziny więc dostałam trochę zniżki i przesyłkę gratis.jeny ja na takie rzeczy to nie mam umiaru aż wstyd :zawstydzona/y:

a na udziny już zapowiedziałma że nie chce prezentów tylko kasę na jakiś robot kuchenny bo nie mam fajnego-wiem mało wyszukany prezent jak na 30 stke.:cool2:

reklama
Do góry