moriam
Fanka BB :)
Maura juz spi tylko raz dziennie, nie robi sobie dodatkowo zadnych drzemek. spi tak ok12/roznie od godzinki do dwoch. Dzis padla ciut wczesniej, wiec jestem tu
) Czasem zasypia bez problemow, ale ostatnio z placzem, walczy, chociaz wiem, ze jest zmeczona.
Rano zawsze wstawala ok.6.30. Teraz troche jej sito przesunelo i jest ok.7.30
A wieczorkiem idziemy spac o 20.00
nat/mialas drzemac, a Ty wciaz tu
)) 20 min minelo
edit: tak sie cofnelam w watku troche i czytam, ze piszecie, ze dzieci w nocy kreca sie i wierca. Nam tez sie to zdarza, casem takie zalkanie przes sen, ze serce sie kraje. Rozmawialam o tym z pediatra i ona uswiadomila mi , ze w tym wieku dzici intensywnie snia . I te niespokojne noce moga byc z tym zwiazane.
Rano zawsze wstawala ok.6.30. Teraz troche jej sito przesunelo i jest ok.7.30
A wieczorkiem idziemy spac o 20.00
nat/mialas drzemac, a Ty wciaz tu
edit: tak sie cofnelam w watku troche i czytam, ze piszecie, ze dzieci w nocy kreca sie i wierca. Nam tez sie to zdarza, casem takie zalkanie przes sen, ze serce sie kraje. Rozmawialam o tym z pediatra i ona uswiadomila mi , ze w tym wieku dzici intensywnie snia . I te niespokojne noce moga byc z tym zwiazane.
Ostatnia edycja:
No i parę razy przez to się spóźniliśmy, więc teraz jak mamy być gdzieś na określoną godzinę to budzik mimo wszystko ustawiamy.
Zobaczymy jak dzisiaj będzie, niby katar mniejszy ale zęby na bank idą