• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sempe przykro mi z powodu tego chorubska co się tam do was przypałętało!I żeby głowa przestała boleć!!
No no Kasiu to mały ma apetyt!!!
Ale zasuwacie nie nadążam czytać-w kuchni jestem obiadek szykuje...

reklama
A ja mam dzis pierogi ruskie i będe robiła taki farsz też z pieczarek i cebulki i do tego barszczyk czerwony do popicia:-Dmniam

dziewczyny tylko pytam i chcem szczere odpowiedzi!!Co o tym obrazku myślicie?sama malowałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiu uelastycznia krocze:-)
Efe ja bym się już teraz uparła, u niego w domu pewnie nie było wspólnych obiadów a u ciebie?
Sorki że tak bez słowa znikłam ale musiałam śniadanie sobie zrobić bo aż mnie ścisnęło od tego obiadowego tematu.
Co śmieszne i u mnie i u niego w domu je się wspólne posiłki. A moja mama nie wyobraża sobie żebyśmy się nie pojawili w niedzielę na wspólnym obiedzie.
ja sobie tak myślę, że jemu bardziej chodziło o to żebym tak przy tych garach nie stała dla niego, bo on nie ma takiej potrzeby. Dopiero jak maleństwo będzie z nami jadło. Ale ja po mojej matce mam taki syndrom "okazywania uczuć poprzez jedzenie" i lubię jak ona karmić ludzi i jak im smakuje. Może stąd to?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry