reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tak narazie na chwilke odezwe sie pozniej jak dzieci pojda spac ale musze sie podzielic z wami nowina, moj synek zaczal chodzic samodzielnie, co prawda narazie po pare kroczkow ale zawsze:-):-):-)Super widok

reklama
witam przyszle mamusie...ja wczoraj bylam na drugiej wizycie u lekarza.widzialam mojego maluszka:-),to niesamowite i wzruszajace. uczucie.ciesze sie tym bardziej gdyz moja poprzednia ciaza trwala zaledwie kilka tygodni.:no:i mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie ok.w sumie to juz 2 dzien 12 tygodnia.ale ten czas mi szybko leci:-Di chyba najgorsze za mna.tak tez powiedzial mi lekarz...mdlosci chyba tez juz minely na dobre i ze zgaga nie mam juz takich problemow,ale to glownie dzieki waszym radom:tak:

Dziewczynki jesli nie macie nic przeciw wprosze sie do Was na chwile :))...Wg mojego terminu jestem poczatkowa wrzesniowka natomiast wg @ koniec sierpnia dokladnie 30 :) wiec narazie balansuje miedzy dwoma miesiacami i w srode moze sie cos wiecej dowiem...Poki co dzien dobry, mam na imie Sylwia i mam 28 lat oraz prawie 6 letnia coreczke. O drugie malenstwo byla b. dluga i pelna przejsc walka i po 3 latach sie udalo :)...Stekam ciagle na typowy brak mdlosci ale juz sie naczyttalam ze czasem ich nie ma (w 1 ciazy mialam cale 9 mc i ogolnie ciaza ciezka, zagrozona). Oprocz mega sennosci, placzliwosci i tego ze jestem chodzaca, placzaca depresja lekkiego bolu piersi i skurczow nic mi nie dolega....No jeszcze apetyt hamuje sie jak Cie moge ale czasem nie wiele to pomga, waga 1kg na plusie ale co z tego jak brzuch mi wywalilo taki jakbym conajmniej byla w 5 mc szok a co potem :))...No to na tyle o mnie mam nadzieje ze mnie przyjmiecie :)

Cześć dziewczyny,
Jasne, że Cię przyjmiemy...:-D
Tak chwalicie swoich mężów to ja też muszę mego M pochwalić, dzisiaj z siostrą po galeriach trochę jeździłyśmy, jakieś przeceny pooglądać.:tak: Wracam do domu a tu gorący obiadek czeka, chyba częściej muszę mu znikać na parę godzin .;-). I muszę się wam pochwalić dzisiaj dokonałam pierwszego ciążowego zakupu..hihi, kupiłam sobie nowe dżiny, takie z rosnącym brzuszkiem.:tak:. Zobaczymy na ile wystarczą...

Hej sierpnióweczki:-)

Kasia gratuluję zdolnego synka ;-)

Ja też byłam u dzisiaj lekarza z wynikami krwii,
przepisał mi witaminki dla cięzarnych plus dodatkowo więcej zelaza wapnia i cynku
Powiedział że zwykle woli nic nie dawać ale moje dwa groszki wyciągają ode mnie dwa razy więcej niż normalnie

Moja macica jest duża jak w 16 tyg, a to dopiero 12
Ale lekarz powiedział ze to normalne bo bliźniaki rozwijają się szybciej i w 36 tyg. są już gotowe do porodu

Zrobił mi długie usg i mogliśmy się na nie napatrzeć z każdej strony. Jeden groszek siedzi na dole a drugii leży nad nim główką w dół, i jak tylko bardziej się poruszy to ten z dołu odbija się na nóżkach i podskakuje wysoko, pewnie żeby dać tamtemu znac ze go cisnie

Moje maleństwa nie rosną rowno, jedno jest troszkę mniejsze i dziś lekarz powiedział że w sumie mogą być jednojajowe ale to zobaczymy później

I co nas bardzo zdziwiło powiedział że jedno maleństwo to chłopiec, byłam zdziwiona bo przecież takie rzeczy widać dużo później

Mam zdjęcia ale muszę je zmniejszyć to je wkleję później

POzdrawiam

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj w pracy byłam. Ogólnie ciężki dzień. Obiad na mieście i to w pośpiechu. Teraz nawet w domku muszę dalej popracować, bo na jutro wszystko gotowe musi być. Eszzzz I w dodatku z moim M. się pokłóciłam:eek:. Ja też jestem jakaś taka bardziej płaczliwa. Jakiś wrażliwiec się zrobiłam. Jedno złe słowo i ryczę i obrażam się na całego...

Dziewczynki jesli nie macie nic przeciw wprosze sie do Was na chwile :))...Wg mojego terminu jestem poczatkowa wrzesniowka natomiast wg @ koniec sierpnia dokladnie 30 :) wiec narazie balansuje miedzy dwoma miesiacami i w srode moze sie cos wiecej dowiem...

Cześć Kroptusia, ja też tak balansuję, bo mam podobną sytuację do Ciebie. Nie wiadomo, czy będę sierpniową czy wrześniową mamusią:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Kroptusia. Tak troszke cie juz chyba poznalam, bo podgladam watek ciaza po poronieniu, jestes tam prawda???:tak:
aneczka2425 bardzo sie ciesze ze jestes z nami.

reklama
No emy wcale bym sie nie zdziwila, ale nie zostawiaj nas musimy tu miec choc jedne blizniaki:-):-):-)

Aha, moja bratowa przenosila blizniaki 2 tyg ale gin nie byl pewien terminu takze niewiadomo jak to bylo do konca.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry