Koti81
Gracjanek <3<3<3
ze internista nie moze na miesiac wystawic zwolnienia
. jak w miedzyczasie pojawila sie Twoja wypowiedz, to tak sobie pomyslalam ze teraz to wyglada jakbym nie wiedziala ze kelnerki czy barmanki nie maja pracy siedzacej ... poza tym masz racje, w wiekszosci barow czy restauracji nadal mozna palic :-( więc to na pewno nie jest miejsce dla ciężarnej (pomjając pracę stojącą itd).
. jak w miedzyczasie pojawila sie Twoja wypowiedz, to tak sobie pomyslalam ze teraz to wyglada jakbym nie wiedziala ze kelnerki czy barmanki nie maja pracy siedzacej ... poza tym masz racje, w wiekszosci barow czy restauracji nadal mozna palic :-( więc to na pewno nie jest miejsce dla ciężarnej (pomjając pracę stojącą itd).
Pedz na L4 tyle godz na nogach to nie zdrowe. W 2 ciazy mialam to samo kasjer-sprzedawca 8 godz stania, biegania, dzwigania. Poszlam prywatnie zeby nikogo nie prosic o L4 bylam na zwolnieniu od 5 tyg. 

. Jak do tej pory spałam na brzuchu i było ok. A dzisiaj już nie mogłam. Dzidzia się chyba zaczęła we mnie rozpychać. No ale cieszę się że chociaż coś czuję, a nie jak do tej pory zupełne zero
.