reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dopiero mam chwilke zeby do was napisac, strasznie urwanie glowy w pracy...

Nadrobilam zaleglosci weekendowe, obrazki rozbawily mnie strasznie no i wstrzymalam oddech jak czytalam o allegro!

Agusia wspolczuje choroby, mi sie wydaje ze tez mnie cos lapie bo cala rodzina kaszle i kicha... Staram sie nie podchodzic do nich za blisko ale wiadomo ze takie paskudztwo zlapac nie trudno.

Pochwale sie wam ze w weekend kupilam dzinsy ciazowe (super wygodne w H&M) i takie spodnie z kantem do pracy. Te eleganckie musialam kupic o rozmiar za duze ale mniejszych nie ma nigdzie w okolicy (objechalam chyba wszystkie mozliwe centra handlowe - wszystkie jakie znalazlam w necie) i teraz bede kombinowac z gumkami lub paskiem zeby mi nie spadaly w pracy :baffled:. Kupilam tez 3 tuniczki z krotkim rekawkiem - przydazda sie jak sie zrobi troche cieplej :-).

A wczoraj mielismy piekna pogode bylam 2 godz z siostra na spacerku i wygrzewalam sie na sloneczku.

Taki weekend pozytywnie mnie naladowal a do tego jutro mam USG!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

ech... zycie jest piekne :-)

A ja jestem przeszcześliwa!!! Własnie zadzwonił mój mąż, że (pisałam o tym kiedys na temacie wózkowym, ze oddajemy wózek Anielki do serwisu, bo miał 3 letnia gwarancję) dzwoniła własnie babka z Teutoni, że nam wszystko wymienili! Normalnie wóżek był 100% sprawny - takie tam pierdółki związane z uzytkowaniem ale, oddalismy go na zasadzie a może cos da sie podrasować - a poza tym ja rozwaliłam suwak w budce i chciałam nowy - ale byłam przekonana, że za to, to pewnie będzie trzeba dopłacić. A tu okazuje się, że oni nam wszystko zrobili z gwarancji - teraz babka nam szuka w Niemczech gondoli, która by pasowała (wózek - spacerówkę tylko - kupilismy w 2006 roku i cos tam sie z wpinaniem pozmieniało) jestem tak mile zaskoczona, że :szok:.

A co do makijażu, to ja jak Wam pisałam jestem po filozofii ale z zamiłowania jestem wizażystką - jeszcze na studiach pracowałam w pewnej sieci perfumerii i tam "pokochałam" wizaż i teraz ciągle się tym dorywczo zajmuję - lubię to baaardzo a przy okazji zawsze sobie cos zarobię (co oczywiście odrazu roztrwaniam na kosmetyki - ale to taki mój bzik :baffled:)

Wszystkie ciuchy ciazowe mam z H&M i sa rzeczywiscie bardzo wygodne! Oprocz jednych spodni ktore dostalam w prezencie i sa za male. Moze ktoras z Was chcialaby kupic za pol ceny? (ani razu ich na sobie nie mialam)

reklama
Cześć mamuśki!!!
Przepraszam, że się tyle czasu nie odzywałam ale przychodziłam zmęczona z pracy i na nic siły nie miałam. Pozatym prowadzimy cały czas intensywne poszukiwania nowego "rodzinnego" samochodu i ciągle gdzies jeżdździmy.

Mam nadzieję że u Was wszytko w porządku i dzieciaczki zdrowe.

U nas z nowości to tydzień temu poczułam pierwsze ruchy, które nie wydawaly mi się ruachami jelit :-) Od 3 dni dostaję porządne kopniaczki od naszej córeczki- nie można ich pomylić z niczym innym :tak:.

Jutro idę na badania i będę miała test obciążenia glukozą- słyszałam że to bardzo nieprzyjemne jest i potem mdli :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry