reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a my porzadny sapcer zaliczyłysmy,teraz cos niecoś ograniemy i po obiadku ide po buty dla córy,ale powiem wam,że juz wszystko przebrana i strasznie marny wybór,upatrzyłyśmy jedne proste i chyba je weźmiemy bo zostanie bez butów w końcu

reklama
poczytalam troszke zaleglosci....
EMY bedzie dobrze,najwazniejsze zdrowie, a reszta sama sie ulozy,zobaczysz,my za toba tez tesknimy....trzymaj sie!!!!

MIKA ja rowniez sie dolanczam do zyczen ,wszystkiego najlepszego zycze,samych slonecznych dni w zyciu oraz spelnienia mazen!!!

A u mnie dzis na obiad pierozki z soczewica i z maselkiem.....mniam,mniam....

hej Sierpnioweczki!!
Melduje sie dopiero teraz po wczorajszej wizycie u gina - ale mam same dobre wiesci: mam w brzuszku zdrowa, sliczna dziewczynke :-):-):-)
Ogladalismy sobie ja z mezem wczoraj przez dobre pol godzinki i od tego czasu jestem cala w skowronkach :-)
Kruszynka byla szczegolowo badana i wszystko wyszko ok, jednak pod koniec sie chyba zniecierpliwila i nie pozwolila lekarce zmierzyc serduszka wiec za tydzien mam jeszcze jedno usg.

Oczywiscie pisze z pracy bo u mnie w domu netu brak lub pojawia sie na 2 minuty :angry:, mamy od kilku tyg problemy ale chcemy zmienic operatora i moze wtedy bedzie lepiej bo ja potrzebuje kontaktu ze swiatem i to nie tylko z pracy :angry:

a teraz korzystam z przerwy sniadaniowej i lec nadrobic zaleglosci od wczoraj :-)

reklama
No Piwonia czas najwyzszy bo zeczywiscie wam wykupia te buty....
Ja dzis tez mojej troche zakupow zrobilam,kupilam kurtke na wiosne i adidasy,jeszcze musze kupic jakies pantofelki do spudniczki...

Nie wspomne ze ja tez butow nie mam,no i nie bardzo w co sie mieszcze z kurtek....a plaszczyk to tylko na jeden guzik pod szyja sie zapina....hi,hi...i brzuch na wierzchu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry