reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Właśnie, Kasia skąd?

Witam w czwartek, coś mnie dziś od rana gniecie w brzuchu i boli pawa nerka, mam nadzieję, że to tylko Maluch się wpycha we wszystkie mośliwe zakamarki brzucha.

no ma 3 miesiące i już mi się płakac chce popierwsze że będę tęsknić i myśleć czy wszytko ok a po dwa czy matka mnie nie zabije jak wróce że jej z kotem chate roznieśli pod jej nieobecność

Witam z Rana :):-)
Faktycznie Bartłomiej zrobił niemiłą niespodzianke, mam nadzieje że nie jest tak wytrwały jak my :-)
U nas słonko juz od rana świeci, szykuje sie piekny dzień...

reklama
no ma 3 miesiące i już mi się płakac chce popierwsze że będę tęsknić i myśleć czy wszytko ok a po dwa czy matka mnie nie zabije jak wróce że jej z kotem chate roznieśli pod jej nieobecność
Tak się zdarza, poradź jej żeby pochowała buty:-D. My nie mamy zwierząt, może jak urodzi się dziecko i troche podrośnie weżmiemy psa, ale to obromny obowiązek zwłaszcza jak się wynajmuje dom. Nie chcą lokatorów ze zwierzakami:no: a przy przeprowadzce zwierzak też się męczy. Zawsze w domu rodzinnym mieliśmy zwierzyniec. Psy, koty, kury dla jaj i teraz mi brakuje. Po sąsiedzku dokarmiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry