reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moj Synus tez harce sobie odprawia, i wtedy mozna zobaczyc, jak sie brzucho rusza :)

dzisiaj znowy cudna pogoda, wiec zapewne dopiero wieczorkiem sie odezwe :tak: Spacerkowanie, ogródkowanie etc. dzis w planie :-D

Witam po malej przerwie. Wczoraj zajrzalam, nadrobilam zaleglosci, ale juz nikogo nie bylo...

dzisiaj kolejny piekny dzien,wiec pewnie wiekszosc dnia bede na dworze, spacery etc..

U mnie okna wczoraj pomyte, az sie widniej w mieszkaniu zrobilo ;-) (sasiedzi na gorze rermont robili i zakurzyli nasze okna strasznie). Ja nie ryzykowalam samodzielnego mycia, mialam pomoc. Po moich wczesniejszych plamieniach nie bede ryzykowac.
No dobrze, prysznic, sniadanko, ubieranko....

Milego dnia, dziewczyny!

widze, ze rozmawialyscie ruchach... ja czuje juz kopniaki, pod reka rowniez. Moj maz twierdzi, ze nic nie czuje, ale faktem jest, ze jak przyklada dlon do mojego brzuch, Mlody sie przyczaja ;-)

witam się rano, Mała od 6.00 na nogach bo ją kaszel nadal męczy...
dziś mam drugi dzień segregacji ubrań w domu! Wczoraj chłopaki 3 wielkie torby zanieśli do PCK a dwie na smietnik:szok: dobrych butów chyba z 10par też zaniesli bo już od roku nikt w nich nie chodził.
Robię miejsce na nowe ciuchy, bo przecież chłopaki rosną!!!!! No i ja też hihihihi

Gosiu miałam to samo mała non stop się chowa ale 4 dni temu zrobiliśmy inaczej odsłoniłam brzuch żeby T zobaczył gdzie i jak bryka i po tym przyłożył rękę sam znienacka i poczuł:)

czesc Sempe,

pzypomnialas mi o bardzo waznej rzeczy, ktora od jakiegos czasu odkladam. Ale tam mi szkoda slonecznego dnia na te segregacje....... moze odloze to na po weekendzie? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry