reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sorry Piwonia, nie zrozmiałam.
Też omijam cukier. jak się organizm latami tak przyzwyczaił, to wszystko ok.
mam nadzieje,ze ok
bo jak np,przez przypadek napiję sie słodkiej herbaty tą ją zwracam niestety
wiem,ze mam od zawsze niski cukier,ale nie mam jakiś objawów z tym związanych
jest niski,ale do tej granicy co powinno byc np . jak ma byc 50 to ja mam 49 albo 51 wiec lekarka mówiła mi ze jeszcze może byc

Mika ...wlasnie czytalam,no i sie wystraszylam,bo drzenie rak mam czasem i nawet kiedys wspomnialam swojemu rodzinnemu lekarzowi o tym no i zrobilam akurat w tym momencie poziom cukru no i mialam niski bo tylko 49 i lekarz powiedzial ze musze nosic cukierki ze soba i jak zaczna mi rence drzec to mam wziasc cukierka....a teraz widze ze on chyba tosobie zbagatelizowal i moge rzeczywiscie miec z tym problem.....tylko czy teraz to dzidzi nie azszkodzi? Kurde,kurde.....

Postaraj się Anet o skierowanie do cukrzyka. Jeśli nie jest zaawansowana, to lepsze będzie coś co dłużej utrzymuje wyższy poziom cukru we krwi.

mam nadzieje,ze ok
bo jak np,przez przypadek napiję sie słodkiej herbaty tą ją zwracam niestety
wiem,ze mam od zawsze niski cukier,ale nie mam jakiś objawów z tym związanych
jest niski,ale do tej granicy co powinno byc np . jak ma byc 50 to ja mam 49 albo 51 wiec lekarka mówiła mi ze jeszcze może byc

Mam to samo. W szkole dzieciaki dostają słodką herbatę i jak pytają, czy się z nimi napiję, to mówię, że zatrutej nie piję;-)

No niby nie stresuje sie bardzo ale to samo sie robi...a tak cieszylam sie na to badanie w czwartek,ateraz bede miec stresa....
Kurde a przed obciazeniem mi dobry wyszedl ten cukier bo 92.....a na poczatku ciazy tez mialam robiony i tezmialam dobry 89....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry