deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Dziewczyny zagłosujcie na chłopczyka. Brakuje mu głosów by dostać misia Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci dziękuje w imieniu mamy :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli może się okazać, że będzie nas więcej jednego dnia:-)witam po przerwie ja dzis farbowałam włosy i nie jestem zadowolona ,natarłam mięsko zrobilam krokiety jutro bede robić sałatke i sos do jajek ,i żurek ugotuję.a co do terminu to mam miedzy 23 a 26 sierpnia
oddalamDziewczyny zagłosujcie na chłopczyka. Brakuje mu głosów by dostać misia Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci dziękuje w imieniu mamy :-)

a ile musi miec glosow?Dziewczyny zagłosujcie na chłopczyka. Brakuje mu głosów by dostać misia Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci dziękuje w imieniu mamy :-)
my jesteśmy juz po 6 tygodniowej kuracji i jak dla mnie jak na razie nie ma zadnego efektu,ale ona ponoc z opóźnieniem działaMju i co mozesz powiedziec na jej temat, pomaga??
ja też nic nie robiłam,całyd zień gdzies łaziliśmy,w odwiedzinach u siostry męza byliśmy i dopiero wróciliśmy niedawno i szybko nadrabiam zaległosci bo jutro pewno bym miała dwa razy tyleto chyba tylko ja nic nie robię