Piwonia_2
Fanka BB :)
wzajemnie miłego i czekamy na same dobre wieściUciekam posprzatać w domu troszkę i szykowac się do lekarza muszę.Wpadnę jak już będziepo wizycie.Miłego dnia Dziewczęta życzę:-):-):-):-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wzajemnie miłego i czekamy na same dobre wieściUciekam posprzatać w domu troszkę i szykowac się do lekarza muszę.Wpadnę jak już będziepo wizycie.Miłego dnia Dziewczęta życzę:-):-):-):-):-)
Pranie własnie wstawiłam... teraz muszę sie zmusić do prasowania - DELI nie jesteś sama ;-)
A nie mogłam sie oprzeć i zjadłam wafla z kajmakiemi tak mnie teraz sem morzy (moży?)....
A poza tym kupiłam sobie jeansy w sklepie ciażowym za bagadela 160 złi musze je skrócić - bo jednak w takich przydługich nie da rady chodzić - a sie łudziłam....
a tak mi się nie chce.
.;-)próbuję wygonić swojego lenia.nie no jaka robota
to życzę powodzenia, bo mój się przyczepił jak rzep i nie odpuszcza;-)próbuję wygonić swojego lenia.
Mju właśnie też nastawiłam pranie :-). Potem jeszcze jedno i za prasownie się weznęa tak mi się nie chce.
Ja miałam dziś iść pooglądać spodnie, ale po spacerkach tak mnie łydki bolą, że dziś w domu siedzę i nie wychylam noska.
Przykro mi, że skracać musisz. Mi mama zawsze powtarza, że ja spodniami to ulice zamiatam :-) uwielbiam mieć przydługie spodnie