reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pranie własnie wstawiłam... teraz muszę sie zmusić do prasowania - DELI nie jesteś sama ;-)

A nie mogłam sie oprzeć i zjadłam wafla z kajmakiemi tak mnie teraz sem morzy (moży?)....

A poza tym kupiłam sobie jeansy w sklepie ciażowym za bagadela 160 zł:wściekła/y::wściekła/y: i musze je skrócić - bo jednak w takich przydługich nie da rady chodzić - a sie łudziłam....

Mju właśnie też nastawiłam pranie :-). Potem jeszcze jedno i za prasownie się weznę :wściekła/y: a tak mi się nie chce.

Ja miałam dziś iść pooglądać spodnie, ale po spacerkach tak mnie łydki bolą, że dziś w domu siedzę i nie wychylam noska :no:.
Przykro mi, że skracać musisz. Mi mama zawsze powtarza, że ja spodniami to ulice zamiatam :-) uwielbiam mieć przydługie spodnie

Cześć sierpnióweczki
Ciesze sie że wam się święta udały bo mi raczej tak sobie w świąteczne śniadanie była wielka kłótnia z męzem i placz no ale już jest lepiej.
Pozatym przytylam juz 7 kilo :szok: waze cale 51 hehe :-D

mju ja tak soie skróciłam że teraz są lekko przykrótkie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no: no ale byście widziały jak zasłonki obszyłam :eek::baffled: no cóż trening czyni mistrza a to był mój pierwszy raz z maszyna :tak::sorry::cool2:

Mju właśnie też nastawiłam pranie :-). Potem jeszcze jedno i za prasownie się weznę :wściekła/y: a tak mi się nie chce.

Ja miałam dziś iść pooglądać spodnie, ale po spacerkach tak mnie łydki bolą, że dziś w domu siedzę i nie wychylam noska :no:.
Przykro mi, że skracać musisz. Mi mama zawsze powtarza, że ja spodniami to ulice zamiatam :-) uwielbiam mieć przydługie spodnie

DELI ja też takie lubię - dlatego te kupiłam - ale jak sie troszke od chodzenia rozeszły i opuściły to się o nie potykam :baffled:
Sobie nie ufam - pójdę do krawcowej niech mi skróci - tylko musze je uprac bo mam przegląd chodnika na nogawkach :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry