MALINKA2109
Fanka BB :)
Pójdę ale nie sama bo się bojeJdź Malinka, pospaceruj wolniutko niedaleko domku, weź ze sobą trochę wody, odmiana Ci się przyda.
jak mój wróci z pracy to na spacerek go wyciągne!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pójdę ale nie sama bo się bojeJdź Malinka, pospaceruj wolniutko niedaleko domku, weź ze sobą trochę wody, odmiana Ci się przyda.
jak mój wróci z pracy to na spacerek go wyciągne!!juz zaliczyłam,ale teraz lepiej sie czujePiwonia no czuje się dobrze bo już mam dosyć siedzenia w domu musze gdzieś wyjść...
No najlepiej wybadaj sytuacje kromką chleba-ja tak też robiłam ale potem i tak był kibelekAle jak Cie tylko mdli to nie powinno być źle bo mnie to jak zaczeło mdlić to ja odrazu do kibla leciałam
Basia to masz słodkie śniadanko!!![]()

dokładnie,nie chodź sama tylko zawsze z kimś,ja też tak robiłam i robiePójdę ale nie sama bo się bojejak mój wróci z pracy to na spacerek go wyciągne!!
Ojjuz zaliczyłam,ale teraz lepiej sie czuje![]()
no ale jak Ci się lepiej zrobiło to dobrze!!
Daj znać co po wizyciedobra ja narazie sie porzegnam pózniej wpadne.

Hej a czego się uczysz??dzien dobry dziewczyny ale sie dzisiaj wyspalam ze nawet budzika do szkoły nie usłyszałam...masakra nigdy nie naucze sie tego jezyka![]()
dokładnie,bedziemy czekać na wieściDaj znać co po wizycie![]()
Hej a czego się uczysz??