aneczka2425
Fanka BB :)
dobrze że z synkiem w porządku, z szyjka oby dobrze było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Kasiu pocieszyłaś mnie że tych pieniędzy w błoto nie wyrzucam.Efe garnuszek jest swietny mam dla Matiego ciagle sie nim bawi. Warty swojej ceny![]()
Efe te garnuszi sa bardzo solidne, napewno nic nie odpadnie. Sa bardzo mocne, ile to razy juz ladowal na podlodze i dalej dziala.No i jeszcze licze że marka to nic nie odpadnie i dziecko się nie udławi jakąś częścią bo by mnie rodzice rozszarpali.
Ach i babka w sklepie mówiła że taki samochodzik do odpychania nóżkami to dopiero od 2 roku życia, bo dziecko się roczne jeszcze nie odepchnie???
A widzisz czyli dobrze że nie dałam się skusić, bo miały prawie taką samą cenę a chciałam, żeby się mała miała czym już bawić z ciocią i wujkiem. Pierwszy raz byłam w tym sklepie z zabawkami i muszę przyznać, że mały ale wybór mają. Mój mi za to obiecał, że mnie nigdy nie weźmie do hurtowni w której był dzisiaj w mieście w którym pracuje, bo jak to określił "zgłupieje".Efe te garnuszi sa bardzo solidne, napewno nic nie odpadnie. Sa bardzo mocne, ile to razy juz ladowal na podlodze i dalej dziala.
Samochodzik do odpychania nozkami to tak jak dziecko ma poltora roku, roczny raczej nie da rady