reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia czyli nie jest za dobrze?? Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy niedlugo urodzisz ciaze tez oslabia serce bo to wysilek, moze pozniej bedzie lepiej. Mam nadzieje

reklama
Mam nadzieje Piwonia ,że to nie bedzie z serduszkiem nic grożnego,strasznie mi Cie szkoda bo ciągle masz jakieś problemy zdrowotne jak nie z dziecmi to z sobą i nawet nie masz kiedy odpocząć

Mam nadzieje Piwonia ,że to nie bedzie z serduszkiem nic grożnego,strasznie mi Cie szkoda bo ciągle masz jakieś problemy zdrowotne jak nie z dziecmi to z sobą i nawet nie masz kiedy odpocząć
wiem,ja siebie czasami tez zaluj,jestem jak na razie dobrej myśli,byle tylko nie okazało sie,ze nie moge rodzić normalnie bo j niechce cesarki wogóle,nawet nie dopuszczam takiej myśli,wiec musi byc dobrze

wiem,ja siebie czasami tez zaluj,jestem jak na razie dobrej myśli,byle tylko nie okazało sie,ze nie moge rodzić normalnie bo j niechce cesarki wogóle,nawet nie dopuszczam takiej myśli,wiec musi byc dobrze[
oby oby wszystko sie ułozyło po Twojej mmyśli, ja też chciałabym rodzić normalnie ale niestety pierwszą miałam cesarke i teraz też bede miec niestety

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry