Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na razie lakerka powiedziła,zeby sie nie denerwowac echo ma rozwiać wątpliwosci czy to jest groźne czy nie,wiec czekamPiwonia czyli nie jest za dobrze?? Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy niedlugo urodzisz ciaze tez oslabia serce bo to wysilek, moze pozniej bedzie lepiej. Mam nadzieje
a mnie głowa boli strasznie,w klatce serducho tez tak dziwnie i ogolnie jestem wyplutaja czasem tez mam takie cisnienie ale wtedy czuje sie dobrze
wiem,ja siebie czasami tez zaluj,jestem jak na razie dobrej myśli,byle tylko nie okazało sie,ze nie moge rodzić normalnie bo j niechce cesarki wogóle,nawet nie dopuszczam takiej myśli,wiec musi byc dobrzeMam nadzieje Piwonia ,że to nie bedzie z serduszkiem nic grożnego,strasznie mi Cie szkoda bo ciągle masz jakieś problemy zdrowotne jak nie z dziecmi to z sobą i nawet nie masz kiedy odpocząć
wiem,ja siebie czasami tez zaluj,jestem jak na razie dobrej myśli,byle tylko nie okazało sie,ze nie moge rodzić normalnie bo j niechce cesarki wogóle,nawet nie dopuszczam takiej myśli,wiec musi byc dobrze[
oby oby wszystko sie ułozyło po Twojej mmyśli, ja też chciałabym rodzić normalnie ale niestety pierwszą miałam cesarke i teraz też bede miec niestety