Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo teraz cyklicznie zasypia i sie budzi... moze dlategoWitam też nową mamusie :-)
kurcze moje dzidzi jakieś spokojne ostatnio, trochę panikuję podświadomie że tak rzadko kopie :-wściekła/y: nie wiem czy wytrzymam do 29 na wizytę i nie pójdę w poniedziałek
jeszcze 2 tyg. temu kopało częściej a teraz mi się wydaje że spokoj jakiś :-(

ja bralam mala tam gdzie robilam,,, ona spala a ja naczynia pomylam, posprztalam. muzyka na fol leciala i ona szybko zasypiala jak byl chalasJa tak samo trzeba dziecko przyzwyczaić do normalnych domowych zachowań, rozmów, tv, radia oczywiscie wiadomo że nie głośno ale ja na palcach chodzić nie mam zamiaru:-):-)

albo już wariuję..
nie moge czasem zasnąc jak komputer lekko szumi chyba ze jestem zmeczona naprawde 
no i tak jest najlepiej a mając już dzieci inaczej sie nie da, ja sie już boje co to bedzie... zero czasu dla siebie :-ja bralam mala tam gdzie robilam,,, ona spala a ja naczynia pomylam, posprztalam. muzyka na fol leciala i ona szybko zasypiala jak byl chalas![]()