reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A wiecie ile jest zachodu przy zmianie nazwiska po ślubie i dowodu osobistego? Jak dobrze pójdzie to za 3 lata odbiorę dowód...
Ty juz wychodząc z kościoła masz nowe nazwisko ;-)
Jakiś tydzień po ślubie idziesz do Urzędu Stanu Cywilnego i odbierasz akt ślubu a razem z nim składasz dokumenty o zmianę dowodu osobistego, na który czekasz jakieś 3 tygodnie :tak::-)
Zresztą, nie wiem jak jest teraz ale kiedyś to był obowiązek wyrobienia nowego dowodu w ciągu 1 miesiąca :tak: od zawarcia związku małżeńskiego.

Witam sobotnio dziewczynki:-)
Ja juz po urlopie, pierwszy weekend w nowym domku:tak:
Nie zdaze wszystkiego nadrobic, mam nadzieje ze wszystko u Was dobrze bylo i swieta sie udaly, nie tak jak moje- w szpitalu na patologii ciazy:zawstydzona/y:

najpierw zemdlalam z powodu niskiego cisnienia jak mame w szpitalu odwiedzalam (byla po operacji kregoslupa) , przewiezli mnie na pierto nizej na ciazowy i lekarz mnie zbadal i okazalo sie ze mam za krotka szyjke macicy ale zamknieta i postanowil mnie zatrzymac na obserwacje, zagrozenie przedwczesnym porodem:-( jakies leki dostawalam i wyszlam po 2 dniach\
mam jak najwiecej lezec

Ostatnia edycja:
w kazdym razie sie dobrze czuje, nic mnie nie boli a bobo bardzo aktywne:-)
uwazajcie dziewczyny na niskie cisnienie, kopiko prosze brac i kawe pic to moze unikniecie takich sensacji jak mdlenie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry