Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najpierw mi wyczyscila to chore i zdrowe przy okazji, a juz samo to bylo cholernie nieprzyjemne
do tego kiedys jak mi czyścili to woda a tu jakoś dziwnie bo powietrzem i uczucie podobne do borowania brrrr masakra
dzidzia na kozetce rozkopala mi sie jak nigdy, ze oddechu nie moglam zlapac a ona zebym jeszcze nos zatkała 
no w każdym razie jak juz myslalam ze to koniec postanowila mi wsadzic jakos 20cm wstążki do ucha
a to juz bolało :-( a po tym calym zabiegu caly dzien mnie ucho kuło. Dzisiaj też czuje tą wstążke głęboko i co jakiś czas zakuje, a mam to trzymac do jutra a potem jakieś krople dostałam. Gdybym wiedziala ze bedzie jak u dentysty to pewnie bym sie niezdecydowała 
No ale dobrze że juz mam to za soba...moja cora miala tak robione dwa razy dziennie przez dwa tygodnieDzien dobry sierpniówki zanim was doczytałam to sie po 8 zrobiło
Byłam wczoraj u lekarza z tym uchemnajpierw mi wyczyscila to chore i zdrowe przy okazji, a juz samo to bylo cholernie nieprzyjemne
do tego kiedys jak mi czyścili to woda a tu jakoś dziwnie bo powietrzem i uczucie podobne do borowania brrrr masakra
dzidzia na kozetce rozkopala mi sie jak nigdy, ze oddechu nie moglam zlapac a ona zebym jeszcze nos zatkała
no w każdym razie jak juz myslalam ze to koniec postanowila mi wsadzic jakos 20cm wstążki do ucha
a to juz bolało :-( a po tym calym zabiegu caly dzien mnie ucho kuło. Dzisiaj też czuje tą wstążke głęboko i co jakiś czas zakuje, a mam to trzymac do jutra a potem jakieś krople dostałam. Gdybym wiedziala ze bedzie jak u dentysty to pewnie bym sie niezdecydowała
No ale dobrze że juz mam to za soba...

nie wiem... mi sie wydaje ze kolo 18tcdziewczyny, szczegolnie te, ktore juz przechodzily ciaze wczesniej:
od kiedy zaczyna sie czkawka u plodu? bo ja co jakis czas czuje takie rytmiczne cos, gleboko, nie na powierzchni brzucha, inaczej niz kopniaki..... ale wydawalo mi sie, ze czkawka to dopiero pod koniec ciazy??

chyba po 20 tygodniudziewczyny, szczegolnie te, ktore juz przechodzily ciaze wczesniej:
od kiedy zaczyna sie czkawka u plodu? bo ja co jakis czas czuje takie rytmiczne cos, gleboko, nie na powierzchni brzucha, inaczej niz kopniaki..... ale wydawalo mi sie, ze czkawka to dopiero pod koniec ciazy??