reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewczyny!
ja dzis od wczesnego ranka na nogach ale duzo spraw do zalatwienia mialam... dopiero wrocilam do domu, ale glodna jestem bardzo, wiec tylko nadrabiam zaleglosci w czytaniu i jem cos ;-)

kupilam dzis truskawki, po 7zl za kg, chyba hiszpanskie, nie moge sie doczekac polskich. Ale te tez sa w miare slodkie, tylko, ze pewnie do jutra to sie popsuja... o ile dam im taka szanse ;-)

no i znowu nowalijki - jeszcze raz bedzie chlodnik!!!! mniam! ale to juz jutro, dzis potrzebuje jakis konkret .

Uciekam cos zjesc...
smacznego

ja ide skończyc ciasto robic

reklama
Czesc dziewczyny!!!
Znow mnie dlugo nie bylo,ale jakos nie mialam czasu zeby wlaczyc kompa.....
Duzo szycia mialam,no i obowiazkow domowych,wiecie na wsi na wiosne jest zawsze duzo roboty....zasiac warzywka(jeszcze nie wszystkie),ziolka na polu(co prawda ja tego nie robilam tylko maz)....
A tak po zatym to u mnie wszystko w porzadku,dzidzia rosnie i sie wierci,dalej nie wiem kto w brzuszku mieszka....
A u was mam nadzieje ze tez wszystko w porzasiu,musze poczytac zaleglosci....a jest tego sporo:szok:,moze chociaz czesc mi sie uda....:eek:

Tez wcinam nowalijki,wiem ze pewnie nie za zdrowe...ale coz poradzic jak mi sie chce...hi,hi....a zanim moje urosna w ogrodku to mi jezyk do tylka ucieknie....:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry