reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja nie wiem dokładnie o co chodzi nigdy nie słyszałam o takim przypadku, ale tak jak i deli pisała może jest możliwość operacji w łonie matki i będzie dobrze...
oby... mam gleboka nadzieje:sorry:
ja slyszalam o prepuklinie ale malej jelta i watroba do pepowiny weszly i nie wrocily na miejsce:no:
miala operacje po porodzie:-(
ale wszystko bylo ok:-D

Dzień Dobry!
Ja tylko się przywitam i mówie PAPA
Bo wracam do łóżka.U mnie ok.Mam nadzieje że u Was też -nie mam kiedy poczytać bo staram się nie wstawać z łóżka!
BUZIACZKI PAPA

oby było dobrze z nią , będziemy trzymać kciukasy :tak:

ja idę kończyć andruta i zabieram się za obiad powoli, miłego dnia dziewczynki, Miranda spokojnej podróży!
dzięki maggie. Właśnie się troche denerwuję bo oddałam moje notatki ciążowe mężusiowi jak jechał 4 dni temu, i mam nadzieję że nikt na odprawie nie będzie potrzebował dokumentu potwierdzającego tydzień ciąży. Do 27 można latać bez zaświadczenia od lekarza, ale jak się zapytają o jakieś papiery to nic nie mam. Będę się maskować, lużna bluzka, szeroki płaszczyk, może nikt nie zwróci uwagii.

tez o tym cos slyszalam... podobno do przepony wprowadza sie specjalny balonnik ktory wypycha jeita na miejsca a przed porodem sie go usuwa i wszytsko jest ok:-D
Basia a czy my czasem nie miałyśmy linka do dokumentu na ten temat? Bo wiem że oglądałam na ten temat filmik, a nie mam przecież polskiej telewizji, wydaje mi się że to z BB było.

reklama
macie racje z tym balonikiem ale lekarze stwierdzili że w belgii tylko najgorsze przypadki sie robi a mój ponoć lżejszy i tam nie jadę.Podadzą nam sterydy w odpowiednim momencie zeby płuca sie wyształciły a po porodzie murowana operacja,chcą zebym w Łodzi rodziła tam mają czesto takie dolegliwości.Jesli dziecko nie ma innych wad to ma szanse życ normalnie A w Ruzdie maja mi zrobić badania prenatalne z pepowiny dziecka pobiorą krew.trzymajcie kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry