reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam!!!
i znów mnie nie było,ale już się lepiej czuje tylko że niesłysze na jedno ucho juz od tygodnia:)
widze że nie tylko ja zaczęłam zakupy:)
heheh no ja juz sporo ciuszków nakupiłam,a w sobote jak z moim do bielska pojechałam to ten dopiero szalał.jak wpadł do wójcika to nie wiedział od czego ma zacząć ale wybrał pare fajnych bluz i sweterków.w smyku i dadzie też porządziliśmy więc mój maluszek mówiąc szczerze to na początek jest ubrany:).
hehe śmiać mi się chce bo jak rozmawiałam z moją siostrą to ta tylko na mnie wrzeszczała,że takiego malca to w takie ciuszki się nie ubiera-ale co ja zrobie jak mi się dzieciaki w śpiochach nie podobają to jeansy pokupiłam:)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
w przyszłym tygodniu zaczne kupować akcesoria,pościel i takie tam pierdołki:)
:-):-):-):-)
o własnie miałam się pytać czy wy też macie takie problemy zze stanikami?
bo ja to masakra mówiąc szczerze to piersi dopiero teraz mi się powiększyły i jak mierze 85f to miska jest zamała:),a takich zwykłym to ja nielubie,no i jak mi się coś nie podoba to ja tego nosić nie będe:)
:-):-):-):-)

a ja tam nie robie żadnych zakupów na razie,bo niewiem co naprawde bede miała,a po drugie jeszcze jest strasznie dużo czasu

no to musze wam pozazdroscić,bo mój mi wcale nie zwiekszył sie i pewno juz sie nie powiekszy

Witam
Nie chciałam pisac na "Wizytach u gina"
Ja po przeglądzie;-).Wszystko w porzadku, termnin zostaje ten z @.
Najbardziej bałam się cytologii, ale wyszła I grupa:-).
Niestety glukozę dostałam od razu na 75, mimo że mam dopiero 800 gram na +.Gin powiedział,że teraz są takie rekomendacje.

zabieram sie za zaległości, przynajmniej "po łebkach".

reklama
Witam
Nie chciałam pisac na "Wizytach u gina"
Ja po przeglądzie;-).Wszystko w porzadku, termnin zostaje ten z @.
Najbardziej bałam się cytologii, ale wyszła I grupa:-).
Niestety glukozę dostałam od razu na 75, mimo że mam dopiero 800 gram na +.Gin powiedział,że teraz są takie rekomendacje.

zabieram sie za zaległości, przynajmniej "po łebkach".
no to fajnie,że masz takie dobre wieści od gina

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry