reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam pytanko takie troszkę dziwne. Czy zdarza wam się, że pipka boli jak długo chodzicie, taki dziwny ból trudno go opisać. Ostatnio mi się jakoś powtarza.
Dobrze, że w czwartek lekarz to sprawdzi co się dzieje. Mała kopie cały czas więc spokojna jestem. Jakby nie kopniaki to pewnie już bym w gabinecie siedziała na fotelu.

Mam pytanko takie troszkę dziwne. Czy zdarza wam się, że pipka boli jak długo chodzicie, taki dziwny ból trudno go opisać. Ostatnio mi się jakoś powtarza.
Dobrze, że w czwartek lekarz to sprawdzi co się dzieje. Mała kopie cały czas więc spokojna jestem. Jakby nie kopniaki to pewnie już bym w gabinecie siedziała na fotelu.
ja tak mam:sorry:
ale to taki bol chocby ktos mnie tam kopnal:sorry:
miednica calkiem na dole boli:sorry:

Witam sie wieczorowa pora
Dobrze ze u Was wszystko w porzadku
Deli a jesli chodzi o twoje pytanko to powiem ci ze ja tez odczuwam taki bol i to najbardziej dla tego ze moja dziewczynka caly czas ma nozki na dole i tam mnie prawie caly czas kopie i jak dodam do tego troche chodzenia to bolesci murowane :-)
Takiego mam malego diabelka w brzuchu
Moze niedlugo zmieni pozycje

Aneczko specjalnie dla ciebie:-D
Pokroję za 30 minut jak galaretka lepiej stężeje. Tu dopiero polałam i wstawiam do lodówki;-)

Idę oglądać tasiemca:tak:
A Deli mnie nic nie boli ale ja mam do was jeszcze trochę czasu. I Mała ma ułożenie pośladkowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry