reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
robi naleśniczki cieniutkie zjem sobie z dżemikiem i robi jeszcze rybę smażoną marynowana na słodko-kwaśno ale to jutro dojdzie a najlepsza będzie pojutrze jak wytrzyma:)
dziś idzie do pracy więc coś na obiad fajnego jutro dopiero chyba jakieś zawijańce mięsno warzywne:)

Mam dziś okropny nastrój, wszyscy i wszystko dookoła mnie wkurza :wściekła/y::angry::wściekła/y:, najchętniej bym się poryczała a jestem w pracy i nie mam jak :no: już parę razy połykałam łzy żeby nikt nie widział.... co się ze mną dzieje jakos wcześniej nic takiego mi sie nie zdarzało :wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

kawke juz pilam pewnie mnie tak boli od wczorajszego placzu.
Miranda duzo by pisac i szkoda gadac ogolnie wzielam kolezanke z polskiego hotelu bo tam byla tragedia, do siebie i wynajelam jej pokoj i powiedzialam ze albo placi polowe plus depozyt albo wiecej i bez depozytu, a ona teraz twierdzi ze mi go w ratch splacala. A jak sie wyprowadzala to ani nie posprzatala zepsula odkurzacz ale tak czy siak jej sie nie nalzy a najlepsze ze straszy mnnie najpierw kolegami a teraz policja no i dzisiaj ja chyba ide zloze o nekanie

wiesz, ja już też się sparzyłam na polakach za granicą, i powiem ci szczeże że nie szukam z nimi bliskiego kontaktu. Mam grupę osób zaufanych i koniec, zero litości. Jak ktoś sobie nie potrafi poradzić, jego problem. Nie jesteśmy matką teresą, nie Ania?

witam wszystkie dziewczyny!

mąż wyjechał na 2 dni, chłopcy w szkole a maluchy roznoszą pokój na drobne kawałki;-)
wczoraj chyba się troszkę przepracowałam, wieczorem czułam jakby szpile mi w plecy wbijano a na stopach betonowe skarpetki :no::no: chyba zaczyna się ten czas kiedy nie mogę już "latać jak motorek"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry