Piwonia_2
Fanka BB :)
a tam od razu odmieniecuff, już myslałam że tylko ja taki odmieniec...![]()
mój własnie dzwonił,ze skończyli robić i jadą do Wrocławia tam maja nocle rano coś tam jeszcze maja w jednym sklepie zrobic i beda wracac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tam od razu odmieniecuff, już myslałam że tylko ja taki odmieniec...![]()
mój też własnie dzwonił ze jedzie do domku będzie za 2,5 ha tam od razu odmieniec
mój własnie dzwonił,ze skończyli robić i jadą do Wrocławia tam maja nocle rano coś tam jeszcze maja w jednym sklepie zrobic i beda wracac

eee to przynajmniej bedziesz go miała na noc,a ja bede miala nieprzespana nocke bo nie umiem spac samamój też własnie dzwonił ze jedzie do domku będzie za 2,5 h
pewnie nie dotrwam...
wzajemnie Basiu, dobranocdobra ja uciekam sie poloozyc... mala sie dopomina
milego wieczorku zycze![]()
;-)ma to swoje plusy i minusyJak ja wam współczuje tych samotnych nocy. Ja bez mojego nie umiem już nic. Musi być choćby w pokoju obok. Ale czasy takie i cóż poradzić. Mam nadzieję, że rozstania wam jednoczą związek.
Miłych snów laski.
Idę się uwalić bo jutro dzień pełen wrażeń.
Buziolki!

miłych snów i dobranocJak ja wam współczuje tych samotnych nocy. Ja bez mojego nie umiem już nic. Musi być choćby w pokoju obok. Ale czasy takie i cóż poradzić. Mam nadzieję, że rozstania wam jednoczą związek.
Miłych snów laski.
Idę się uwalić bo jutro dzień pełen wrażeń.
Buziolki!