Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a widzisz nie taki strach jak go malują. Gratulacje udanych zakupów ;-);-);-)Czesc laski:-)
Dolecialam szczesliwie. Nikt mnie nawet nie spytal o ciaze na lotnisku ani w samolociea tak sie stresowalam tym zaswiadczeniem. Wczoraj juz bylam na zakupach dla malej i wyszlam ze sklepu z dwoma pelnymi torbami! Juz niewiele moge kupic bo sie w walizke nie zmieszcze w drodze powrotnej.
Pogode mam paskudna... Pada i jest zimno ale powiem Wam szczerze ze wole to niz goraco ktore jest w Polsce:-)

to trzymamy kciuki i napisz jak Ci poszło ;-)witam się po długiej nieobecności i znów tylko na chwilkę.
u nas już w miarę ok. razem z maleństwem czujemy się dobrze, odpoczywamy. no ale dziś troche stresu bo po raz kolejny mam egzamin na prawko. mam nadzieję że tym razem się uda.
pozdrawiam was wszystkie i życze miłego weekendu, postaram się jeszcze wpaść na forum, a na razie uciekam po siostrzenicę do przedszkola