Piwonia_2
Fanka BB :)
ja tez tak mam,ale daleko nam jeszcze i lepiej jak najdłużej maleństwo pod sercem nosićim blizej konca tym gorzej sie czuje
marze juz o porodzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez tak mam,ale daleko nam jeszcze i lepiej jak najdłużej maleństwo pod sercem nosićim blizej konca tym gorzej sie czuje
marze juz o porodzie![]()
prawdaja tez tak mam,ale daleko nam jeszcze i lepiej jak najdłużej maleństwo pod sercem nosić

oj chyba bedziesz musiała ja juz ściągnąć i nie zakładać do końca,moje jeszcze spokojnie na miejscu i ma luzika do tego obrączka mnie drażni zdjąć przez tydzień nie mogłam udało się wczoraj pochodziłam ale cholipka założyłam na noc z powrotem nie dałam rady i znowu czuję że ciasno aż odczuwalne mocno![]()
ja nie nosze od trzech miesiecya do tego obrączka mnie drażni zdjąć przez tydzień nie mogłam udało się wczoraj pochodziłam ale cholipka założyłam na noc z powrotem nie dałam rady i znowu czuję że ciasno aż odczuwalne mocno![]()

conajmniej dziwne
ale jak nie bedzie wyjścia to lepiej ściągnąć niz potem ja piłować,ja w kazdej nosiałam do końca,przy porodzie ściągałam,a potem zaraz zakładałamBasiu ja śpię na prawym a lewe boli, boli mnie te co źle ułożone na górze "leży"
Iwonka ale ja nie chcęale nie wiem jak to będzie bo w ciąży chodziłam wcześniej zimą a do tego bez biżuterii nie jestem zwolenniczką
jakoś nie mogę tak bez chodzić
a ja w tej nie mam wcale,a w poprzednich miałama ja w szoku jestem bo dwa razy nie miałam a teraz w tej ciąży mam ledwo widoczna ale aż nad pępek tą brązowawą linię![]()