reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam. Ja tylko na chwilke narazie, nie spalam cala noc maly bardzo goraczkowal, bylam rano u lekarza wyrok zapalenie oskrzeli i znow mowa byla o szpitalu. Jednak narazie maly dostal klacid i jesli choc troche sie nie poprawi to od jutra na zastrzyki.
Do tego wszystkiego nie moge dodzwonic sie do meza ma gluchy telefon on tez znac nic nie daje. Buuuuuuu bardzo mi zle:no::no::no::baffled::baffled::baffled::baffled:

ok lece troche się ogarnąc ,bo wstałam przed 6 ,a nadal w koszulce łaże.
mudsze się ruszyc do sklepu bo zamówiłam sobie śliczny staniczek:)hehe no może wreszcie przyjechał.naprawde obleciałam wszystkie sklepy w czechowicach i sporo w bielsku i nic mi nie pasuje.i jak juz stwierdziłam że moze faktycznie kupie sobie taki najzwyklejszy z bawełny to mój aż ze smiechu nie móg wytrzymac i powiedział,że jak bede miała 70 to w takim bede chodzic a nie teraz:)
a więc zamówiłam 80F i babka powiedziała,że też przywiezie 85G wiec może któryś będzie dobry:)

:-):-):-):-)

Leci teraz w tv moj ulubiny program.....(ja jeszcze z niemieckim nie radze sobie najlepiej ale ten program mozna ogladac bez znajomosci jezyka:) dlatego polecam wszystkim ktore maja dostep do tel.RTL codziennie o godz,10.30 ogladam program o narodzinach dzieci...naprawde ciekawe (szczegolnie dla nas )....codziennie przechodze przez pare porodow przezywam to razem z nimi czesto kreci mi sie lezka w oku....
polecam

Witam. Ja tylko na chwilke narazie, nie spalam cala noc maly bardzo goraczkowal, bylam rano u lekarza wyrok zapalenie oskrzeli i znow mowa byla o szpitalu. Jednak narazie maly dostal klacid i jesli choc troche sie nie poprawi to od jutra na zastrzyki.
Do tego wszystkiego nie moge dodzwonic sie do meza ma gluchy telefon on tez znac nic nie daje. Buuuuuuu bardzo mi zle:no::no::no::baffled::baffled::baffled::baffled:
wspolczuje Kasiu:-(
oby maly szybko wyzdrowial;-)
dezwie sie ... zoaczysz:tak:
trzymam kciuki:-D:-D:-D:-D

Kasia pociesze cie ttylko,ze ja ide z mała jutro i tez podejrzewam,ze ma juz zapalenie oskrzeli
a mnie dzisiaj bardzo brzuch boli i jakoś tak dziwnie,chyba znowu przegiełam z zakupkami:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry