Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie tez trochę zaczęło zatrzymywać, ale jak nic nie ma, to zaczynam dzień od jabłka. Wróciłam do surówek, zajadam się kalarepą, jak truflami;-).
A tak naprawdę, to myślę, że pomogło mi zaznaczanie wizyty w wc w kalendarzu;-).Podziałało na psychikę:-)

jakby mi ktos powiedzilam 7 miesiecy temu, ze bede sie cieszyc z udanej wizyty w wc, do bym wysmiala! Uroki ciazy
mnie lekarka mówiła,że lepsze jest to nie mielone ja piłam i pomagałoChogata, a to siemie lniane ci pomaga? Bo ja na nim jade od dluzszego juz czasu (mam mielone, po 2-3 lyzeczki dziennie) i efetky sa raczej mizerne....
No nie jedziemy, bo cos mnie ostatnio podolewa na dole bardzo i nawet za dużo chodzić nie mogę, nie mówiąc o wstawaniu nocy. Wolę stracić zaliczkę niż
Deli ciuszki bombaNad morze nie jedziecie?
.
tylko,ze ja jej jeszcze ani razu nie zrobiłam,musialabym byc bardzo zdesperowanaJa po prostu nie pamiętałam,czy kiedy byłam, jak mam czarno na białym, to jest ok. Wystraszłyam się opowieściami Piwonii, no i Kasi o lewatywach
![]()
Ja po prostu nie pamiętałam,czy kiedy byłam, jak mam czarno na białym, to jest ok. Wystraszłyam się opowieściami Piwonii, no i Kasi o lewatywach
![]()
mnie lekarka mówiła,że lepsze jest to nie mielone ja piłam i pomagało