reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Emy miło cię widzieć. Cały czas trzymam kciuki by było wszystko dobrze u ciebie :).
Aga cieszę się, że u ciebie dobrze. Uważaj na siebie i dużo wypoczywaj, a dotrwamy wszystkie do sierpnia.
Witam nową ciężarówkę.

reklama
Witam sie ,ale tylko na chwilunie......
Dzis mam rence pelne roboty,zagladam tylko w chwili przerwy,poczytac co tam u was...ale widze ze wekend sie zaczal i wszystkie pewnie griluja.....
Milego wekendu zycze.....moze poznym wieczorkiem zajze,to chociaz zaleglosci poczytam....
To narka.....:-)

pusto tu strasznie:)
a mi się domowy weekend skończył:(
wzięłam się za czytanie książki bo zaraz sesja wieczorynkowa się zacznie:)
pogoda jak rano dziwna tak teraz super, cieplutko, milutko:)

Aga Ty to lubisz stracha nam napedzic,dobrze ze wszystko jest ok:tak:.Lece pózny obiad dokoniczyc kalaforu mi sie zachciało połowe juz surowego zjadłam:zawstydzona/y:.

No dokładnie taki bede miała:tak:.A ta paczka z tymi gratisami to fajna rzecz jakies kremy ,chusteczki ,pampersy i wałczery na bezpłatne ksiazki dla dzieci, mała rzecz a cieszy:-).Aneczka jak chcesz to zapraszam na kalaforka:tak:.

witam sobotnio dziewczynki:-)
ale fajnie ze jest weekend i nie trzeba siedziec w pracy!!
poczytalam cos sie dzialo u Was, i naszczescie dobrze jest:tak:
Aga Ir- trzymam kciuki o porod terminowy, bedzie wszystko ok - tylko zwolnij tempo:tak:

w czwartek kolezanka swoje 4 dniowe dziecko przyniosla do pracy zeby sie pochwalic i niby dziecko przecietne w wadze sie urodzilo ale powiem wam - wydawalo mi sie strasznie duze!!:shocked2:
nigdy nie patrzylam w ten sposob na nowonarodzone dzieci, wlasciwie to na zywo widzialam takie troszke wieksze niemowlaczki albo tylko na zdjeciu wiec ogolnie sie niezle wystraszylam,
nie ma szansy ze urodze drogami naturalnymi:szok:

reklama
Ja zaliczyłam dziś dwa spacery. Normalnie rozpusta hihi. Ale pogoda piękna, więc trzeba korzystać. W pracy mi mówili, że maj i czerwiec mają być takie fajne ciepłe a lipiec i sierpień już nie więc odzyskałam nadzieję, że dotrwam do sierpnia. :-D
Faktycznie cichutko tu dzisiaj:sorry2:
To idę też...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry