Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no,weszłam tylko po 70 schodach zeby ja tam zostawic i myślałam,ze juz nie wróce,kość łonowa mam wrazenie ze mi sie rusza,taki ból przy kazdym krokuNo to dobrze, że jesteś Iwonko spokojniejsza
Iwonka jakoś mi się na usg nie spieszy chyba trochę właśnie z takich powodów stracha mama ja poszłam core zaprowadzic i do miasta na zakupy juz nie doszłam:-( trudno,pójde jutro
ale spotkałam sie z kolezanką,która ma termin na lipiec i miała mieć córeczke,a tu sie okazało teraz na usg,ze na 90% bedzie miała synka,normalnie obie byłyśmy w szoku,nie moga sie jakos przestawic ,ale napewno sie przestawią jeszcze maja czas

Przykro mi że tak cierpisz.Odpoczywaj!no,weszłam tylko po 70 schodach zeby ja tam zostawic i myślałam,ze juz nie wróce,kość łonowa mam wrazenie ze mi sie rusza,taki ból przy kazdym kroku
ale dzisiaj siedze w domku juz,nigdzie sie nie wybieram i na razie jest lepiej

U mnie jak teraz siedzę w domku i się kuruje nawet jest dobrze, chociaż po badaniu cała spoina łonowa mnie boli ;/, a jak mam jeszcze iść siku to mam dość, ale współczuje ci bólu to kroku nie idzie zrobić ;/no,weszłam tylko po 70 schodach zeby ja tam zostawic i myślałam,ze juz nie wróce,kość łonowa mam wrazenie ze mi sie rusza,taki ból przy kazdym kroku
ale dzisiaj siedze w domku juz,nigdzie sie nie wybieram i na razie jest lepiej
a ja chce iść jeszcze raz tym bardziej,ze moja nie ma ,a ja miałam robione dośc wczesnie bo w 20 mtygodniu i wszystkiego zmierzyc sie nie dało,wiec jak mi sie uda to sie wybiore u mnie i tak nie duży koszt bo 40zł tylkoIwonka jakoś mi się na usg nie spieszy chyba trochę właśnie z takich powodów stracha mam![]()
dokładnieU mnie jak teraz siedzę w domku i się kuruje nawet jest dobrze, chociaż po badaniu cała spoina łonowa mnie boli ;/, a jak mam jeszcze iść siku to mam dość, ale współczuje ci bólu to kroku nie idzie zrobić ;/
Ja tez jem by cos zjeść, bo na nic nei mam ochotydokładnie
a teraz zrobie sobie kawke i kisiel,choc pewno go nie zjem,jem na siłe bo na nic nie mam ochoty,nic mi nie wchodzi,normalnie jakas tragedia